30 Eylül 2016 Cuma

HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ LABORATUVAR SONUÇLARI

HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI

  Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi; İstanbul'un Avrupa yakasında Fatih ilçesinde bulunmaktadır. 1998 yılında  Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi adını alarak hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Hastane Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermektedir.  Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Mikrobiyoloji laboratuvarı, Patoloji laboratuvarı ve Genetik laboratuvarları bulunmaktadır.

   Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi; hasta ve hasta yakınları için tahlil sonuçlarını online olarak vermektedir. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında merak ettikleriniz için hastanenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi tahlil sonuçları veya Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi laboratuvar  sonuçları için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklamanız yeterlidir. 
  Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi tahlil sonuçları için açılan sayfaya T.C Kimlik Numarası, Protokol Numarası ve güvenlik kodunu girmeniz gerekmektedir.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi tahlil sonuçları için TIKLAYINIZ

HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÇATALCA BELEDİYESİ ADRESİ VE TELEFON NUMARASI

ÇATALCA BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

    Çatalca; İstanbul'un  Avrupa yakasında yer almaktadır. Yüzölçümü bakımından İstanbul'un en büyük ilçesidir. 26 Haziran 1926 tarihinde vilayet olmaktan çıkıp ilçe olarak İstanbul'a bağlanmıştır. Çatalca stratejik yönden İstanbul'un  çok önemli bir ilçesidir. Çatalca Belediyesinin yüzölçümü 1.291 km2'dir. İlçe sınırları içerisinde 16 tanesi merkez belediyeye bağlı olmak üzere toplam 42 köy bulunmaktadır. 2015 tarihinde nüfusu 67.329'dur.
      Çatalca Belediyesi adresi ve Çatalca Belediyesi telefon numarası bilgileri aşağıda sunulmuştur. Çatalca Belediyesi hakkında merak ettikleriniz ve işlemleriniz için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Çatalca Belediyesi iletişim bilgileri belediyenin resmi web sitesinden alınmıştır ve güncel bilgilerdir.

  ÇATALCA BELEDİYESİ ADRESİ VE TELEFON NUMARASI

Çatalca Belediyesi Adresi
  • Kaleiçi Mahallesi Vezir Ferhatpaşa Caddesi No:50 Çatalca/İSTANBUL
Çatalca Belediyesi Telefon Numarası
  • 444 6 102
Çatalca Belediyesi Faks Numarası
  • 0212 924 88 01
Çatalca Belediyesi E-Mail
  • bilgi@catalca.bel.tr
 

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Büyükçekmece ilçesi; İstanbul'un Avrupa yakasında yer almaktadır. Büyükçekmece 4 Temmuz 1987 tarihinde ilçe olmuştur. Beylikdüzü, Esenyurt, Silivri, Çatalca, Arnavutköy ve Marmara Deniziyle çevrilmiştir. Büyükçekmece Belediyesi'nin yüzölçümü 196 km2'dir. 2015 yılında nüfusu 231.064'e ulaşmıştır. İlçede 24 mahalle bulunmaktadır.
   Büyükçekmece Belediyesi adresi ve Büyükçekmece Telefon numarası bilgileri aşağıda sunulmaktadır. Büyükçekmece Belediyesi hakkında merak ettiğiniz diğer bilgiler için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesi iletişim bilgileri kurumun web sayfasından alınmıştır ve günceldir.

Büyükçekmece Belediyesi iletişim bilgileri

Büyükçekmece Belediyesi Adresi
  • Mimarsinan Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:24 Büyükçekmece/İSTANBUL

Büyükçekmece Belediyesi telefon numarası
  • 444 0 340
Büyükçekmece Belediyesi faks numarası
  • 0212 883 69 68
Büyükçekmece Belediyesi e-mail
  • danisma@bcekmece.bel.tr
Büyükçekmece Belediyesi resmi web sitesi
  • www.bcekmece.bel.tr




BEYOĞLU BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ



BEYOĞLU BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

   Beyoğlu Belediyesi; İstanbul'un  Avrupa yakısında bulunan bir ilçesidir. Beyoğlu Belediyesi 45 mahalleden oluşmaktadır. Toplamda yüzölçümü 8.76 km2'dir. Beyoğlu ilçesi 20 Nisan 1924 tarihinde yürürlüğe giren 491 sayılı kanunla kurulmuştur. 1970 tarihinde Beyoğlu ilçesi mahallelerden oluşan idari yapıya sahip olmuştur. 1984'de Yerel Yönetim Kanunu çerçevesinde yeniden yapılanarak mevcut statüsünü korumuştur.
   Beyoğlu Belediyesi telefon numarası ve Beyoğlu Belediyesi adresi bilgileri aşağıda sunulmuştur. Beyoğlu Belediyesi hakkında merak ettiğiniz bilgiler için belediyenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Beyoğlu Belediyesi iletişim bilgileri belediyenin resmi web sayfasından alınmıştır ve güncel bilgilerdir.

    Beyoğlu Belediyesi iletişim bilgileri

Beyoğlu Belediyesi adresi
  • Şahkulu Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:121 Posta Kodu: 34420 Beyoğlu/İSTANBUL
Beyoğlu Belediyesi telefon numarası
  • 444 0 160
Beyoğlu Belediyesi Ek Hizmet Binası 1
  • Evliya Çelebi Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:50 Posta Kodu: 34430 Tepebaşı-Beyoğlu/İSTANBUL
Beyoğlu Belediyesi Ek Hizmet Binası 2
  • Tomtom Mahallesi İstiklal Caddesi No:217 Posta Kodu:34433 Beyoğlu/İSTANBUL

29 Eylül 2016 Perşembe

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

   Beylikdüzü Belediyesi 22 Mart 2008'de Büyükçekmece'den ayrılarak ilçe olmuştur. Beylikdüzü belediyesi 10 mahalleden oluşmaktadır. Beylikdüzü 1999 Marmara Depremi sonrasında büyük bir göç almış ve büyümeye başlamıştır. Beylikdüzü İstanbul'un  en fazla prim yapan bölgesi haline gelip yatırımcılarına en çok kazandıran ilçe olmuştur.
    Beylikdüzü Belediyesi vatandaşları için online hizmet vermeye de devam etmektedir. Beylikdüzü Belediyesi adresi ve Beylikdüzü Belediyesi telefon numarası bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Beylikdüzü hakkında merak ettiğiniz diğer bilgiler için   Beylikdüzü Belediyesi resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Beylikdüzü Belediyesi adresi ve Beylikdüzü Belediyesi telefon numarası bilgileri kurumun resmi web sitesinden alınmıştır ve günceldir.


BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Beylikdüzü Belediyesi adresi
  •    Büyükşehir Mahallesi Enver Adakan Caddesi No:2 Beylikdüzü/İSTANBUL
Beylikdüzü Belediyesi telefon numarası
  • 444 09 39
Beylikdüzü Belediyesi faks numarası
  • 0212 871 15 31





HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

   Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul'un Avrupa yakasında bulunmaktadır. İstanbul Fatih İlçesinde yer almaktadır.1994 yılında imzalanan protokolle Sağlık Bakanlığı'na devredilen Haseki Hastanesi Eğitim Hastanesine dönüştürülmüştür.1998 yılında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi adını alarak faaliyetlerine devam etmiştir.
   Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adresi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Telefon Numarası bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında merak ettiğiniz diğer bilgiler için hastanenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adresi
  • Sultan Mahallesi Millet Caddesi Aksaray/ Fatih/İSTANBUL 
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Telefon Numarası
  • (0212) 529 44 00 
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Faks 
  • (0212) 589 62 29 
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi E-Posta 
  • hasekikalite@hasekihastanesi.gov.tr
HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
 Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden randevu almak için 182'yi ücretsiz olarak arayabilirsiniz.


28 Eylül 2016 Çarşamba

BEYKOZ BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

BEYKOZ BELEDİYESİ ADRESİ VE TELEFON NUMARASI


  Beykoz Belediyesi; 1 belde, 20 köy ve 19 mahalleden oluşan İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan bir ilçesidir.  Beykoz Belediyesi batıdan İstanbul Boğazı, doğu ve kuzeydoğudan Riva Deresi, kuzeyden Karadeniz ve güneyden Ümraniye ve Üsküdar ilçelerine komşudur. Beykoz Belediyesi adresi ve Beykoz Belediyesi telefon numarası aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Beykoz Belediyesi hakkında merak ettikleriniz için belediyenin  resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


BEYKOZ BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ


BEYKOZ BELEDİYESİ ADRESİ
  • Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi No:43 Posta Kodu:34820 Beykoz/İSTANBUL

BEYKOZ BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI
  • 444 666 1
BEYKOZ BELEDİYESİ FAKS NUMARASI
  • 0216 331 05 23
BEYKOZ BELEDİYESİ E-MAİL
  • beykoz-bld@beykoz.bel.tr
BELEDİYE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ADRESİ VE TELEFON NUMARASI

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Beşiktaş Belediyesi İstanbul'un  Avrupa yakasında bulunmaktadır. Beşiktaş 1930 yılında ilçe olmuştur. Beşiktaş'a ilk kez 1956 yılında belediye şube müdürü atanmıştır. Son 50 yılda oluşan yeni yerleşmelerle birlikte Beşiktaş Belediyesinin mahalle sayısı 23'e ulaşmıştır.
    Beşiktaş Belediyesi adresi ve  Beşiktaş Belediyesi telefon numarası bilgilerini sizler için sunmaktayız. Beşiktaş Belediyesi vatandaşları için hizmetlerine online belediye olarak ta devam etmektedir. Beşiktaş Belediyesi hakkında merak ettikleriniz ve işlemlerinizi gerçekleştirmek için belediyenin resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ADRESİ
  • Nisbetiye  Mahallesi Aytar Caddesi Başlık Sokak No:1 Beşiktaş/İSTANBUL
BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI
  • 0212 319 42 42
BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ
  • 444 44 55   (7/24 İLETİŞİM MERKEZİ)
BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ E-POSTA
  • besiktasbelediyesi@hs01.kep.tr
          

FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ LABORATUVAR SONUÇLARI

FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI

   Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul'un  Anadolu yakasında yer almaktadır. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2005 tarihinden bu yana Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı altında Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerine devem etmektedir.

    Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastaları için kolaylık sağlayarak kurumun resmi web sayfasından  Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi tahlil sonuçlarını hastalarına ulaştırmaktadır. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi tahlil sonuçlarını için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi tahlil sonuçlarını görüntüleyebilmeniz için T.C Kimlik Numaranızı, baba adınızı, doğum yılınızı ve örnek numaranızı yazmanız gerekmektedir.

FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN   TIKLAYINIZ

FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ

FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

     Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi 19.02.2005 tarihinde T.C Sağlık Bakanlığı'na devredilmiştir.  Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak hizmetlerini sürdürmektedir.
      Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sayfasından da hizmetlerini sürdürmektedir. Hasta ve hasta yakınları için merek edilen tüm bilgileri yayınlamaktadır. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi telefon numarası ve Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi faks numarası aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

 FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADRESİ
  • E5 Karayolu Üzeri İçerenköy-Ataşehir/İSTANBUL Posta Kodu: 34752
FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON NUMARASI
  • 0216 578 30 00
  • 0212 578 31 00
FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ FAKS NUMARASI
  • 0216 575 04 06
FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ E-POSTA
  • istanbuleah12@saglik.gov.tr
FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

    Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden randevu almak için 182'yi arayabilirsiniz.

GÖZTEPE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

GÖZTEPE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

  Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy ilçesinde bulunmaktadır. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 18.02.2005 tarihinden itibaren Sağlık Bakanlığına devredilmiştir. Şuan Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak hizmetlerini sürdürmektedir.
   Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi adres ve Göztepe  Eğitim ve Araştırma Hastanesi telefon numarası bilgileri aşağıda sunulmuştur. Hastane hakkında merak ettiğiniz bilgileri öğrenmek için hastanenin resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

GÖZTEPE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

GÖZTEPE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADRES
  • Doktor Erkin Caddesi Kadıköy/İSTANBUL Posta Kodu:34722
GÖZTEPE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON NUMARASI
  • 0216 566 40 00
ÇAMLICA SEMT POLİKLİNİĞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ
  
      ADRES: Ferah Mahallesi Ferah Caddesi No:40 Üsküdar/İSTANBUL

      TELEFON NUMARASI: 0216 481 12 98

      FAKS NUMARASI: 0216 344 00 93

MERDİVENKÖY POLİKLİNİĞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

      ADRES: Ressam Salih Ermez Caddesi Merdivenköy-Kadıköy/İSTANBUL

      TELEFON NUMARASI: 0216 566 66 00
      FAKS NUMARASI: 0216 566 66 14

27 Eylül 2016 Salı

EYÜP DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI


EYÜP DEVLET HASTANESİ LABORATUVAR SONUÇLARI


   Eyüp Devlet Hastanesi günlük 3.500 hastaya hizmet vermektedir. Hastanede bulunan Biyokimya, Mikrobiyoloji ve Patoloji laboratuvarlarının tetkikleri tüm iç ve dış kalite kontrolleri düzenli olarak yapılan cihazlarda yapılmaktadır. Eyüp Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Hastane her yıl Sağlık Bakanlığı ve TSE tarafından yapılan dönemsel denetlemeler ile belgelenen yüksek kalite seviyesini sürdürmeye devam etmektedir.

   Eyüp Devlet Hastanesi tahlil sonuçları ve hastane hakkında merak ettiğiniz bir çok bilgiye hastanenin resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz. Eyüp Devlet Hastanesi tahlil sonuçları için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklamanız yeterli olacaktır. Eyüp Devlet Hastanesi tahlil sonuçlarını öğrenmek için açılmış olan sayfaya T.C kimlik numaranızı ve kabul numarasını yazmanız gerekmektedir.


  EYÜP DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

  EYÜP DEVLET HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ LABORATUVAR SONUÇLARI


    Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul'un  Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesi sınırları içerisindedir. Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi  2 Mayıs 2011 yılından itibaren Halkalı 'da TOKİ tarafından yapılan 648 yataklı yeni binasında hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.


      Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta ve hasta yakınları için tahlil sonuçlarını online olarak vermektedir. Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi tahlil sonuçları ve daha birçok bilgiye ulaşmak için hastanenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi tahlil sonuçları için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi tahlil sonuçları için açılmış olan sayfaya T.C Kimlik Numaranızı ve Doğum Tarihinizi  yazmanız yeterli olacaktır.


İSTANBUL KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI İÇİN TIKLAYINIZ 

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

BAHÇELİ EVLER BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Bahçelievler İstanbul'un Avrupa yakasında bulunmaktadır. Bahçelievler 1992 yılında Bakırköy'den ayrılarak ilçe olmuştur. Bahçelievler Belediyesi yüzölçümü  16.7 kilometrekaredir. Bahçelievler Belediyesi 11 mahalleden oluşmaktadır. Bahçelievler Belediyesi güneyden Bakırköy'e , batıdan Küçükçekmece'ye, kuzeyden Bağcılar'a, ve doğudan  Güngören'e komşudur.

   Bahçelievler Belediyesi adres ve Bahçelievler Belediyesi telefon numarası bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Bahçelievler Belediyesi hakkında merak ettiğiniz diğer bilgiler için kurumun resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ ADRES
  
    Şirinevler Mahallesi Barbaros Caddesi No:9 Posta Kodu:34182 Bahçelievler/İSTANBUL 

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI

     0212 484 38 00

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ FAKS NUMARASI
     0212 441 94 91

     0212 441 94 84

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ
    
      www.bahcelievler.bel.tr
    
      

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Bayrampaşa Belediyesi İstanbul'un  Avrupa yakasında yer almaktadır.11 mahalleden oluşmaktadır. Yaklaşık nüfusu 273 bin olan bir yerleşim yeridir. Bayrampaşa; iş, eğitim, kültür, alış-veriş, ve önemli bir ulaşım noktası olduğu için nüfusu gün içerisinde 1 milyona yaklaşmaktadır. Bugün çağdaş bir kent görünümüne ulaşan Bayrampaşa'nın geçmişi Osmanlı İmparatorluğuna kadar uzanmaktadır. Bayrampaşa 1990 yılından sonra Eyüp'ün semti olmaktan çıkmış ve ilçe statüsü kazanmıştır.
    Bayrampaşa Belediyesi adres ve Bayrampaşa Belediyesi telefon numarası gibi bilgileri aşağıda sunmaktayız. Bayrampaşa Belediyesi hakkında merak ettikleriniz ve online işlemler yapmak için Belediyenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ ADRES

  • Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi No:2 Bayrampaşa/İSTANBUL
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI

  • 0212 467 19 00  
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ FAKS NUMARASI
  • 0212 467 19 18

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI
  • 444 1 990

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ
  • www.bayrampasa.bel.tr

BAĞCILAR BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI


BAĞCILAR BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Bağcılar Belediyesi, 1992 yılına kadar Bakırköy Belediyesine 'ne bağlı iken Kirazlı, Güneşli ve Mahmutbey semtlerinin birleştirilmesi sonucu 3806 sayılı yasa ile müstakil belediye ve ilçe haline gelmiştir. Bağcılar Belediyesi vatandaşları için resmi web sitesinden bir çok bilgiyi sunmaktadır. Bağcılar Belediyesi resmi web sayfasından Bağcılar Belediyesi adres, Bağcılar Belediyesi telefon numarası, Bağcılar Belediyesi projeleri ve E-Belediye hizmetleri gibi bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.


BAĞCILAR BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

BAĞCILAR BELEDİYESİ ADRES
  • Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi No:1 Posta Kodu: 34200 Bağcılar/İSTANBUL
BAĞCILAR BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI
  • 0212 410 06 00
BAĞCILAR BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ
  • www.bagcilar.bel.tr

26 Eylül 2016 Pazartesi

ARNAVUTKÖY TAPU MÜDÜRLÜĞÜ ADRES VE TELEFON NUMARASI



ARNAVUTKÖY TAPU MÜDÜRLÜĞÜ ADRES VE TELEFON NUMARALARI 

             Arnavutköy Tapu müdürlüğü İstanbul ilçelerinin arasında son yıllarda en fazla yoğunluğun yaşandığı tapu müdürlüklerinden biridir. Yoğunluğun yaşanma sebebi bölgede yapılan büyük yatırımlardır. Bunların başında gelen İstanbul'da yapımına başlanan 3. Havaalanı  inşaatıdır. Bu büyük yatırımın sayesinde bölgede ciddi anlamda emlak satışları hızlı bir şekilde devam etmektedir.



Aranavutköy Tapu Müdürlüğü Adresi:

İslambey mahallesi.Yıldırım Beyazıt caddesi.No.37 Aranavutköy/İSTANBUL.

Arnavutköy Tapu Müdürlüğü Telefon Numarası

(0212)394 16 10

Arnavutköy Tapu Müdürlüğü Faks Numarası:

 (0212)597 97 08

 Arnavutköy Tapu Müdürlüğü  E-mail:

arnavutkoy-tsm@tkgm.gov.tr

EYÜP DEVLET HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

EYÜP DEVLET HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

    Eyüp Devlet Hastanesi İstanbul'un  tarihi semtlerinden birisi olan Eyüp'te Silahtarağa Caddesi'nde Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermektedir. 2002-2012 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Dönüşüm programı kapsamında Eyüp Devlet Hastanesi poliklinikleri, klinikleri, acil servisi, hasta odaları, ameliyathaneleri, yoğun bakımları, laboratuvarları ve görüntüleme merkezini içeren binaları hizmet altyapısı ile değiştirilmiştir.

      Eyüp Devlet Hastanesi kurum olarak online hizmetlere de önem vererek hasta ve ziyaretçileri için resmi web sayfasından bir çok kolaylık sunmaktadır. Eyüp Devlet Hastanesi adres ve telefon numarası bilgileri ve hastane hakkında merak ettiğiniz bir çok bilgiye Eyüp Devlet Hastanesi resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

EYÜP DEVLET HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

EYÜP DEVLET HASTANESİ ADRESİ

  Silahtarağa Caddesi No:53-55-57 Eyüp/İSTANBUL

EYÜP DEVLET HASTANESİ TELEFON NUMARASI

   0212 417 29 00

EYÜP DEVLET HASTANESİ FAKS NUMARASI

    0212 417 29 15

EYÜP DEVLET HASTANESİ E-MAİL

     istanbuldhs7@saglık.gov.tr

EYÜP DEVLET HASTANESİ RESMİ WEB SİTESİ

      www.eyupdh.saglık.gov.tr

EYÜP DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ



  

25 Eylül 2016 Pazar

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

    Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul ili Küçükçekmece ilçesinde bulunmaktadır.
 Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 02 Mayıs 2011 Tarihinde Küçükçekmece ilçesinin Halkalı semtinde yeni binasına taşınmıştır. Hastane toplamda 648 yatak bulunmaktadır. Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Perinatoloji Kliniği 23.12.2011 tarih ve 17790 sayılı Bakanlık onayı ile açılmış ve faaliyete başlamıştır.

 KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADRESİ
 
 Atakent Mahallesi Turgut Özal Caddesi.No.1 Küçükçekmece/İSTANBUL

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON NUMARASI
  • (0212) 404 15 00 
  • (0212) 495 59 20
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ FAKS NUMARASI
  • (0212) 571 47 90
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ WEB ADRESİ
  • www.kanunieah.gov.tr
  • www.kssh.gov.tr
TESİS KODU:11349921

İSTANBUL KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

      

ATAŞEHİR BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

ATAŞEHİR BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

  Ataşehir Belediyesi 419.368 nüfuslu bir ilçedir. Toplamda 25,84km2 yüzölçümüne sahiptir. Ataşehir Belediyesi 17 mahalleden oluşmaktadır. 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşmuştur. Güneyinde Maltepe, batısında Kadıköy bulunmaktadır.
    Ataşehir Belediyesi vatandaşları için resmi web sayfasından da bir çok bilgiyi sunmaktadır. Ataşehir Belediyesi hakkında merak ettiğiniz bilgiler için kurumun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ateşehir Belediyesi telefon numarası ve Ateşehir Belediyesi adres bilgileri yazının altında sunulmaktadır.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

ATAŞEHİR BELEDİYESİ ADRESİ
  • Barbaros Mahallesi Şebboy Sokak N0:4/A Küçükbakkalköy - Ataşehir /İSTANBUL
ATAŞEHİR BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI
  •  0216 570 50 00
ATAŞEHİR BELEDİYESİ E-POSTA
  • info@atasehir.bel.tr

AVCILAR BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI



AVCILAR BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

   Avcılar Belediyesi; ilçe İstanbul'un  Avrupa yakasında bulunmaktadır. İlçenin doğusunda Küçükçekmece gölü ve Küçükçekmece ilçesi, doğusunda ise Marmara denizi bulunmaktadır. İstanbul'a  27 km uzaklıkta bulunmaktadır. Avcılar Belediyesi'nin 2015 yılı nüfus ölçümü sayısı 425,228'dir. Avcılar Belediyesi 10 mahalleden oluşmaktadır.
    Avcılar Belediyesi hizmetlerini online olarak da sürdürmektedir. Kurum resmi web sayfasından e- belediye hizmeti de sunmaktadır. Avcılar Belediyesi telefon numarası, Avcılar belediyesi adresi  aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.


AVCILAR BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

AVCILAR BELEDİYESİ ADRESİ
  •  Merkez Mahallesi Marmara Caddesi No:12 Avcılar/İSTANBUL
AVCILAR BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI
 
       ÇAĞRI MERKEZİ: 444 69 89

       SANTRAL: 0212 695 62 00

        FAKS: 0212 695 62 27

  AVCILAR BELEDİYESİ E-MAİL
  • admin@avcilar.bel.tr
  
  

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Arnavutköy ilçesi arazi büyüklüğü bakımından İstanbul'un dördüncü büyük ilçesi olma özelliğine sahiptir. İlçe topraklarının tamamı Arnavutköy ilçe Belediyesi'nin hizmet alanı olarak kabul edilmiştir. Arnavutköy yaklaşık 45 yıl Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı kaldıktan sonra ayrılarak müstakil ilçe haline gelmiştir. Arnavutköy Belediyesi toplam 506,52 km2 yüzölçümüne sahiptir. Arnavutköy Belediyesi içerisinde orman köyü statüsünü koruyan köyler; Baklalı, Balabanburun, Tayakadın, Yassıören, Yeniköy, Karaburun, Hacımaşlı ve Boyalık köyleridir.
   Arnavutköy Belediyesi resmi web sitesinden de hizmetlerini sürdürmektedir. Arnavutköy Belediyesi resmi web sayfasından Arnavutköy Belediyesi adres ve telefon numarası bilgilerine de ulaşacağınız gibi Arnavutköy Belediyesi hakkında merak ettiğiniz bir çok bilgiye de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ ADRESİ
  • Arnavutköy Merkez Mahallesi Gençosman Caddesi No:19 Arnavutköy/İSTANBUL

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI
  • 444 4 597

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ FAKS NUMARASI
  •  0212 597 00 57
ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ E-MAİL
  • arnavutkoy@arnavutkoy.bel.tr

24 Eylül 2016 Cumartesi

ESENYURT DEVLET HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI


 ESENYURT DEVLET HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

   Esenyurt Devlet Hastanesi; 2005 Nisan ayında inşaatına başlanmış ve 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılmıştır. Sağlık Bakanlığına bağlı olarak çalışan hastane birçok dalda hizmet vermektedir. Esenyurt Devlet Hastanesi hasta katları, yoğun bakımlar, ameliyathaneler, sterilizasyon, acil servis, tıbbi görüntüleme, laboratuvarlar, poliklinikler, bilgi işlem merkezi, yemekhane ve idari bölümlerden oluşmaktadır. Esenyurt Devlet Hastanesi hizmetlerini online olarak ta sürdürmektedir. Hastane resmi web sayfasından Esenyurt Devlet Hastanesi adres ve telefon numarası bilgilerini de paylaşmaktadır.


ESENYURT DEVLET HASTANESİ ADRESİ
  • Fatih Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:8 Esenyurt/İSTANBUL

ESENYURT DEVLET HASTANESİ TELEFON NUMARASI
  •   0212 596 19 99
ESENYURT DEVLET HASTANESİ FAKS NUMARASI
  • 0212 596 67 82
ESENYURT DEVLET HASTANESİ E-POSTA

  • esenyurtdh@cekmecekhb.gov.tr
ESENYURT DEVLET HASTANESİ WEB ADRESİ
  •  http://esenyurtdh.saglik.gov.tr
  ESENYURT DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ

  ESENYURT DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ESENYURT DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI

  ESENYURT DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI


    Esenyurt Devlet Hastanesi sağlık alanında birçok dalda hizmet vermektedir. Verilen hizmetlerin kusursuz bir şekilde yürütülmesi için teknik altyapı ve destek hizmetlerine önem vermektedir. Esenyurt Devlet Hastanesi yapı itibariyle akıllı bine özelliğine sahiptir.


  Esenyurt Devlet Hastanesi hakkında merak ettiğiniz bir çok bilgiye hastanenin resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz. Esenyurt Devlet Hastanesi doktor isimleri ve branşları için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. Esenyurt Devlet Hastanesi doktorları bilgisine ulaşmak için açılan sayfada gitmek istediğiniz bölümü tıklayarak sayfanın alt tarafında çıkan doktor isimlerine ulaşabilirsiniz. Esenyurt Devlet Hastanesi'nin sağladığı bu imkanla randevu almadan önce gitmek istediğiniz doktorunuzu seçebilirsiniz.


ESENYURT DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ESENYURT DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ESENYURT DEVLET HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI İÇİN TIKLAYINIZ

ESENYURT DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI


    ESENYURT DEVLET HASTANESİ LABORATUVAR SONUÇLARI

  Esenyurt Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Hastanenin muayene saatleri SABAH: 08.30 - 12.00  ÖĞLEDEN SONRA: 13.00 - 16.30 saatleri arasındadır.  Esenyurt Devlet Hastanesi hasta memnuniyeti odaklı çalışanları ile hizmet vermektedir. Hastanede Biyokimya Laboratuvarı, Mikrobiyoloji Laboratuvarı, Patoloji Laboratuvarları bulunmaktadır.

    Esenyurt Devlet Hastanesi hasta ve hasta yakınları için büyük kolaylık sağlayarak  Esenyurt Devlet Hastanesi tahlil sonuçlarını hastanenin resmi web sayfasından hastalarına sunmaktadır. Esenyurt Devlet Hastanesi tahlil sonuçlarını veya Esenyurt Devlet Hastanesi laboratuvar sonuçlarınızı öğrenmek  için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklamanız yeterli olacaktır. Esenyurt Devlet Hastanesi tahlil sonuçlarını öğrenebilmeniz için açılan linke T.C kimlik numaranızı yazmanız gerekmektedir. Esenyurt Devlet Hastanesi tahlil sonuçlarını yazıcıdan çıktı olarak da alabilirsiniz.

ESENYURT DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ESENYURT DEVLET HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI İÇİN TIKLAYINIZ

ESENYURT DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ERENKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

ERENKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADRES VE TELEFON BİLGİLERİ

   Hastane Kızılay Verem Savaş Derneğine ait Sanatoryum olarak hizmetlerine devam ederken 01.03.1976 yılında Ruh Sağlığı Hastanesi olarak hizmet vermek üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmetlerine başlamıştır. Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi 98 dönüm tamamı çamlık bir alana sahiptir.
    Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi 16.10.2006 tarihli Sağlık Bakanlığı oluru ile Psikiyatri, Nöroloji ve Çocuk Psikiyatrisi dallarında Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmetlerine devam etmiştir.
   Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi resmi web sitesinden online olarak hizmet vermektedir. Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi telefon numarası veya Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi adres bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz.


ERENKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADRES VE TELEFON BİLGİLERİ

ADRES: Sinan Ercan Caddesi No:29 Posta kodu: 34736 Kazasker-Erenköy-Kadıköy/İSTANBUL

TELEFON NUMARASI
  • 0216 302 59 59
  • 0216 360 91 64
  • 0216 360 91 65
  • 0216 302 65 49
  • 0216 385 18 39
  • 0216 360 09 40
  • 0216 360 86 64
  • 0216 302 65 48
  • 0216 302 04 16
  • 0216 302 31 99
FAKS NUMARASI
  •  0216 302 94 22
E-POSTA
  • info@erenkoyruhsinir.gov.tr
     

DARÜLACEZE HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

      DARÜLACEZE HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Darülaceze Hastanesi 1895 yılında Sultan II. Abdülhamit Han tarafından kurulmuştur. Darülaceze T.C Aile Sağlık Bakanlığı'na bağlıdır ve kendine özgü bir nizamname ile yönetilir.
   120 yıllık Darülaceze kurulduğu günden bu yana tüm ihtiyaçları ve işletim giderlerini hayırseverlerin bağışları ile karşılamış devlete bağlı olmasına rağmen varlığını devlete yük olmadan sürdürmüştür. Darülaceze Hastanesi adres ve telefon numarası bilgileri ve Darülaceze hakkında bir çok bilgiye kurumun resmi web sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.


DARÜLACEZE HASTANESİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

ADRES: Darülaceze Caddesi No:51 Okmeydanı-ŞİŞLİ/İSTANBUL

TELEFON NUMARASI: 0212 210 18 95

FAKS NUMARASI: 0212 210 18 96

E-POSTA: darulaceze@darulaceze.gov.tr


23 Eylül 2016 Cuma

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ TELEFON VE ADRES BİLGİLERİ

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ TELEFON VE ADRES BİLGİLERİ

   Beykoz Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Beykoz Devlet Hastanesi 1955 yılında S.S.K Dispanseri olarak hizmete başlamıştır. 1 Ağustos 2009 tarihinde Beykoz Devlet Hastanesi   ve Paşabahçe Devlet Hastanesi tek başhekimlik altında birleşerek hizmetlerini Beykoz Devlet Hastanesi adı altında yürütmeye başlamıştır. Hastane 26.04.2011 tarih 18851 sayılı Sağlık Bakanlığı onayı ile Beykoz Devlet Hastanesi adını almıştır. Hastane  hastaları ve ziyaretçileri için resmi web sitesinden  Beykoz Devlet Hastanesi telefon ve adres bilgilerini yayınlamaktadır.


BEYKOZ DEVLET HASTANESİ TELEFON VE ADRES BİLGİLERİ

ADRES: Saip Molla Caddesi Kısayol Sokak No:1 Beykoz/İSTANBUL

TELEFON : 0216 322 22 10

RANDEVU TELEFON: 0216 413 09 09

FAKS: 0216 413 79 58

E-POSTA: istanbuldhs4@sağlık.gov.tr

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ TEPEÜSTÜ EK HİZMET BİNASI TELEFON VE ADRES BİLGİLERİ

ADRES: Çiğdem Mahallesi Barbaros Caddesi Hastane Sokak No:1/3 34800 Beykoz/İSTANBUL

TELEFON: 0216 413 63 00

RANDEVU TELEFON: 0216 413 09 09

FAKS: 0216 322 44 01

E-POSTA: istanbuldhs4@sağlık.gov.tr

Bilgiler hastanenin web sitesinden alınmıştır günceldir.

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ LABORATUVAR SONUÇLARI

    Beykoz Devlet Hastanesi 1955 yılından bu yana hastalarına hizmet vermektedir. Başhekimliğini OP.DR. Süleyman Erdoğdu'nun yaptığı Beykoz Devlet Hastanesi gelişen teknolojinin ışığında hasta ve hasta yakınlarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Beykoz Devlet Hastanesi hastaları ve hasta yakınları için Beykoz Devlet Hastanesi tahlil sonuçlarını hastanenin resmi web sitesinden yayınlamaktadır.


    Beykoz Devlet Hastanesi tahlil sonuçları, Beykoz Devlet Hastanesi laboratuvar sonuçlarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayarak kolayca ulaşabilirsiniz. Link açıldıktan sonra T.C Kimlik numaranızı yazmanız yeterli olacaktır.
    Beykoz Devlet Hastanesi tahlil sonuçlarınızı yazıcınızdan da  çıkarabilirsiniz.

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ TELEFON VE ADRES BİLGİLERİ TIKLAYINIZ
   

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ İLETİŞİM

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ

    Küçükçekmece İstanbul'un Avrupa yakasında bulunmaktadır. Birçok jeolog ve antropolog tarafından yapılan incelemeler sonucu bölgenin çok eski bir geçmişe sahip olduğunu ve tarih öncesinde insanların yaşadığını göstermektedir. Küçükçekmece ilçesi 04.07.1987 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan 3392 Sayılı Kanunla biri köy 25'i mahalle olmak üzere toplamda 26 yerleşim yeri olarak Bakırköy ilçesinden ayrılarak kurulmuş bir ilçedir. Küçükçekmece Belediyesi ilk olarak 15.07.1988 tarihinde törenle hizmete açılmıştır. Küçükçekmece Belediye Başkanı Sy. Temel Karadeniz'dir.
   Küçükçekmece Belediyesi telefon numarası, Küçükçekmece Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri kurumun web sitesinden alınmıştır ve güncel bilgilerdir.


Küçükçekmece Belediyesi adresi

  Halkalı Merkez Mahallesi Halkalı Turgut Özal Bulvarı No:10 34303 Küçükçekmece/İSTANBUL

Küçükçekmece Belediyesi telefon numarası

   444 4 360

YAHYA KEMAL BEYATLI GÖSTERİ MERKEZİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

ADRES:Halkalı Merkez Mahallesi Fatih Caddesi Küçükçekmece/İSTANBUL

TELEFON:0212 411 08 82


CENNET KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

ADRES: Cennet Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi Küçükçekmece/İSTANBUL

TELEFON: 0212 411 08 05


SEFAKÖY KÜLTÜR SANAL MERKEZİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

ADRES: Tevfikbey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi  Küçükçekmece/İSTANBUL

TELEFON: 0212 411 08 10


ATAKENT KÜLTÜR SANAT MERKEZİ ADRES VE TELEFON NUMARASI

ADRES: Atakent Mahallesi Halkalı Toplu Konutlar 2. Etap Girişi Küçükçekmece/İSTANBUL

TELEFON: 0212 411 08 07

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ