19 Temmuz 2017 Çarşamba

KÜÇÜKÇEKMECE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DOKTORLARI

Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Doktorları


  Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan Diş Hekimleri; Küçükçekmece ilçesinde bulunan hastane 2016 yılında hizmet vermeye başlamıştır ve Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hasta memnuniyetini ön planda tutarak hizmet sunmaktadır. Hastanede birebir gözlem yapma fırsatım olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim ki hekimler gayet güler yüzlü bir şekilde işlemlerini tamamlamaktadırlar. 

Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan doktorları öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız. Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Genel diş kliniği, Endodonti kliniği, Çocuk diş kliniği ve Acil servis kliniği bulunmaktadır. Randevu almak için 182'yi arayabilirsiniz. 

KÜÇÜKÇEKMECE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DOKTORLARI İÇİN TIKLAYINIZ



Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastaları için evde diş sağlığı hizmeti de sunmaktadır. Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  evde diş sağlığı hizmetinden yararlanmak için bölge sınırları içinde bulunmanız gerekir. Bu hizmetten fiziksel engelli, yatalak ve buna benzer durumda olan hastalar yararlanabilir. Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi evde diş sağlığı almak için hastaneye direk başvuru yapabilirsiniz veya aşağıda vermiş olduğumuz telefon numaralarından iletişime geçebilirsiniz. 

Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi evde diş sağlığı telefon numarası

  • 0212 471 06 49
  • 0212 471 06 50

Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi iletişim bilgileri için  tıklayınız

HASTANE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder