30 Temmuz 2017 Pazar

İZMİRGAZ MÜŞTERİ HİZMETLERİ


İZMİRGAZ ÇAĞRI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   İzmirgaz iletişim; İzmir'in doğalgaz dağıtım faaliyetlerini sürdürmekte olan İzmir Doğalgaz A.Ş Kolin A.Ş ve Türkerler A.Ş ortaklığıyla devam etmektedir. 2005 yılında ilk olarak 9 ilçe başta olmak üzere faaliyetlerine başlayan İzmirgaz şuan bir çok ilçeye doğalgaz hizmeti sunmaktadır. İzmirgaz Karşıyaka, Konak, Bornova, Bayraklı, Buca, Karabağlar ve Çiğli ilçelerininde arasında bulunduğu 17 ilçeye hizmet vererek vatandaşların doğalgazın konforundan, ekonomisinden ve temizliğinden faydalanmasını sağlamaktadır.

   İzmirgaz müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. İzmirgaz hakkında kapsamlı bilgi edinmek ve online işlemleriniz için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 0850 222 33 35 numarasını arayarak İzmirgaz çağrı merkezine ulaşabilir tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. İzmirgaz borç sorgulamak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız.


İzmirgaz müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

İzmirgaz müşteri hizmetleri numarası
  • 0850 222 33 35
İzmirgaz Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri

İzmirgaz adres
  • 2821 Sokak No:94/F Eski Otogar Karşısı Halkpınar/İZMİR
İzmirgaz telefon numarası
  • 0232 449 39 39
İzmirgaz fax numarası
  • 0232 449 50 50
İzmirgaz e-posta adresi
  • info@izmirgaz.com.tr
 İzmirgaz borç sorgulamak için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ


28 Temmuz 2017 Cuma

GEDİZ ELEKTRİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI


GEDİZ ELEKTRİK TELEFON NUMARASI

   Gediz Elektrik iletişim bilgileri; GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş İzmir ve Manisa illerinin elektrik dağıtımını yapan bir şirkettir. Gediz Elektrik İzmir ve Manisa illerinde 47 ilçede yaklaşık 3 milyon aboneye hizmet vermektedir. Gediz Elektrik kaliteli, kesintisiz ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

  Gediz Elektrik müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. 0850 800 01 86 numaralı Gediz Elektrik çağrı merkezini arayarak kaçak kullanım ihbarı, elektrik arıza bildirimi, sokak aydınlatma, sayaç okuma itirazı ve her türlü istek-şikayet bildirimde bulunabilirsiniz. Ayrıca bütün istek ve şikayetlerinizi online olarak bildirebilirsiniz. Gediz Elektrik istek ve şikayet formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.

GEDİZ ELEKTRİK İLETİŞİM BİLGİLERİ

Gediz Elektrik müşteri hizmetleri numarası
  • 0850 800 01 86
Gediz Elektrik Genel Müdürlük

ADRES: Üniversite Caddesi No:57 P.K:35042 Bornava/İZMİR

TELEFON: 0232 477 26 00

FAX: 0232 435 13 92

Gediz Elektrik Manisa iletişim bilgileri

ADRES: Yarhasanlar Mahallesi 2319 Sokak No:14 Otogar Yanı Şehzadeler/MANİSA

TELEFON: 0236 235 11 35

FAX: 0236 235 11 34

Gediz Elektrik e-posta adresi
  • bilgi@gdzelektrik.com.tr
Gediz Elektrik istek ve şikayet formu doldurmak için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

27 Temmuz 2017 Perşembe

MYNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

MYNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

   Mynet iletişim; Türkiye'nin ilk Türkçe portalı olan Mynet 1998 yılında kurulmuştur. Mynet dünyada en çok ziyaret edilen 400 internet firması arasında bulunmaktadır. Mynet 14 milyondan fazla üyesi ile Türkiye'de ve dünyada internet kullanıcılarına faaliyetlerini kolay ve etkin bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamaktadır. Mynet haber, spor, finans, yemek, oyun, kadın, magazin, seyahat gibi bir çok alanda paylaşımlarını ziyaretçilerine sunmaktadır.

   Mynet müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Mynet hakkında kapsamlı bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Mynet kullanıcı iletişim merkezinden istek ve şikayet formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.


Mynet iletişim bilgileri

Mynet adresi
  • Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi Arı Teknokent 2 Sit. No:4/2/601 Bina Kodu: 20086966 Sarıyer/İSTANBUL
Mynet telefon numarası
  • 0212 328 15 15
Mynet e-mail adresi
  • info@mynet.com
Mynet istek ve şikayet formu doldurmak için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

BEBEĞİN DOYDUĞUNU NASIL ANLARIZ

BEBEĞİN KARNININ DOYDUĞUNU NASIL ANLARIZ

  
   Bebeğin doyduğu nasıl anlaşılır; Bebekler geldikleri aileye huzur ve mutluluk veren minicik bedenler. Bebek doğduktan sonra bütün annelerin kaygıları başlar acaba bebeğim doyuyor mu, acaba sütüm yetiyor mu gibi... Tabi ki bütün anneler çocuğunu sağlıklı bir şekilde emzirmek isteyecektir. Ben hiç bir anne tanımıyorum bebeğini emzirmek istemeyen. Doğumdan sonra annelerin yaşadıkları bu endişenin yanına hele birde çevreden gelen sözler. Sütün yetmiyor galiba, bu bebek aç mı, doymuyor mu bunun gibi bir sürü ifadeler. Zaten loğusalık psikolojisiyle savaşan anne birde bu sözlerle iyice endişelenmekte. Endişelenen anne mamaya başvurmakta. Tabi ki bazı sağlık nedenlerden dolayı bebeğini emziremeyen anneler olacaktır. Fakat sütünüz varsa ve bebeğinizi emzirmek istiyorsanız inatla devam edin.. Sütünüz bebeğinizi emzirdikçe artacaktır. İlk 6 ay bir mucize olan anne sütünü bebeğinize mutlaka verin. Doktorunuz gerekli görmediği sürece mamaya başvurmayın.

Evet şimdi gelelim bebeğin doyduğunu nasıl anlarız
  • 6 aydan küçük bebekler ayda ortalama 600 gram alılar bebeğinizin kilo alımı normalse bebeğiniz doyuyordur ve sütünüz yetiyor demektir. 
  • Bebeğimizi her dakika gözlemliyoruz zaten bebeğimiz huzurlu ve mutluysa, mışıl mışıl uyuyorsa doymuştur. Nasıl insanlar acıktıklarında sinirli olurlar yada aç karnına uyuyamazlar sa bebeğimizde öyle doymamış sa uyumaz ve ağlar. 
  • Bebeğiniz bezini günde 3-4 defa ıslatıyorsa süt alımı iyi demektir.
  • Annenin memesi emzirmeden önce sert bir yapıya sahipken emme sonrası yumuşuyorsa bebeğiniz süt alımını gerçekleştirmiştir.
  • Bebeğinizi emzirirken onun yutkunma seslerini rahatlıkla duyabilirsiniz bebeğiniz emdikten sonra başını çekiyorsa ve memeyi istemiyorsa doymuş demektir.
  • Bebeğinizin kakasını normal bir şekilde yapması doyduğunu gösterir.
  • Bebeğinizin doyduğunu ten rengine bakarak ta anlamanız mümkün bebeğinizin yanakları pembe pembe, cildi parlaksa doyuyordur..


   Sevgili anneler ve anne adayları kulaklarımızı tıkıyoruz bebeğimize odaklanıyoruz başkalarının söylediği sözleri duymuyoruz. En önemli faktörleri sizlere belirttim bebeğinizin kilo alımı normalse, hasta olmadığı sürece huzurlu bir bebekse anne sütünden asla vazgeçmeyin ve mamaya başvurmayın. Anne sütü bebeğiniz için bu dünyadaki en faydalı ve en sağlıklı besindir. Daha önceki yayınlarımız da anne sütünün faydaları, emzirmenin anneye faydaları gibi konu başlıklı yazılarımızı paylaşmıştık onlara da göz atabilirsiniz. Bebeğinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle...

ANNE SÜTÜNÜN FAYDALARI İÇİN TIKLAYINIZ

EMZİRMENİN ANNEYE FAYDALARI İÇİN TIKLAYINIZ

ANNE- BEBEK BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

26 Temmuz 2017 Çarşamba

TÜRK HAVA YOLLARI TELEFON NUMARASI İLETİŞİM BİLGİLERİ

TÜRK HAVA YOLLARI MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI


   Türk Hava Yolları iletişim; Türkiye'nin ulusal hava yolu şirketi olan Türk Hava Yolları  20 Mayıs 1933 tarihinde Milli Savunma Bakanlığına bağlı olarak "Hava Yolları Devlet İşletmesi" olarak kurulmuştur. Türk Hava Yollarının merkezi Atatürk Havalimanı'nda bulunmaktadır. THY Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayolu şirketidir. Türk Hava Yolları 242'si yurt dışı, 49'u yurt içi olmak üzere 291 noktaya uçuş gerçekleştirmektedir. 2016 verilerine göre Türk Hava Yolları yılda 62.8 milyon yolcu taşımıştır.

   Türk Hava Yolları müşteri hizmetleri çağrı merkezi numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Türk Hava Yolları hakkında kapsamlı bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Türk Hava Yolları online bilet işlemleriniz için ve Türk Hava Yolları müşteri iletişim merkezi için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız.


Türk Hava Yolları iletişim bilgileri

Türk Hava Yolları çağrı merkezi müşteri hizmetleri numarası
  • 444 0 849
  • 0850 333 0 849
Türk Hava Yolları fax numarası
  • 0212 465 22 63
Türk Hava Yolları Genel Merkez adresi
  • Türk Hava Yolları Müşteri İlişkileri Müdürlüğü B Kapısı Atatürk Havalimanı P.K:34149 Yeşilköy/İSTANBUL
Türk Hava Yolları online bilet işlemleriniz için tıklayınız

Türk Hava Yolları müşteri iletişim merkezi için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

ARTVİN BELEDİYESİ İLETİŞİM

ARTVİN BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE ARTVİN BELEDİYESİ ADRESİ

   Artvin Belediyesi iletişim bilgileri; Türkiye'nin bir ili olan Artvin Karadeniz Bölgesinde Türkiye Gürcistan sınırında yer almaktadır. Artvin Rize, Erzurum ve Ardahan illeri ile komşudur. Artvin ilinin eski adı Çoruh'tun 1956 yılında Artvin adını almıştır. Artvin Belediyesinin merkez ilçe dahil olmak üzere 8 tane ilçesi bulunmaktadır. Artvin'in nüfusu 2016 verilerine göre 168.068 kişidir.

   Artvin Belediyesi telefon numarası, Artvin Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Artvin Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi almak için kurumun resmi wev sitesini ziyaret edebilirsiniz. Artvin Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.

Artvin Belediyesi iletişim bilgileri

Artvin Belediyesi adresi
  • Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:37 P.K:08000 Merkez/ARTVİN
Artvin Belediyesi telefon numarası
  • 0466 212 37 11
Artvin Belediyesi çağrı merkezi
  • 444 7 008
Artvin Belediyesi Whatsapp numarası
  • 0541 212 37 11
Artvin Belediyesi fax numarası
  • 0466 212 37 12
Artvin Belediyesi e-posta adresi
  • artvin@artvin.bel.tr
Artvin Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

25 Temmuz 2017 Salı

NİĞDE BELEDİYESİ İLETİŞİM

NİĞDE BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE NİĞDE BELEDİYESİ ADRESİ

   Niğde Belediyesi iletişim bilgileri; Türkiye'nin bir ili olan Niğde İç Anadolu Bölgesinde bulunmaktadır. Niğde 1924 tarihinde il olmuştur. Niğde Nevşehir, Aksaray, Kayseri, Konya illeri ile komşudur. Niğde ilinin Bor, Çiftlik, Çamardı, Ulukışla ve Altunhisar olmak üzere 5 ilçesi bulunmaktadır. Niğde'nin nüfusu 2016 yılı verilerine göre 351.468 kişidir.

   Niğde Belediyesi telefon numarası, Niğde Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Niğde Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Niğde Belediyesi projeleri hakkında bilgi almak ve Niğde Belediyesi e-belediye hizmetleri için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız.

Niğde Belediyesi iletişim bilgileri

Niğde Belediyesi adresi
  • Yukarı Kayabaşı Mahallesi Adliye Caddesi No:1 P.K:51100 Merkez/NİĞDE
Niğde Belediyesi telefon numarası
  • 0388 232 35 50
Niğde Belediyesi fax numarası
  • 0388 232 35 68
Niğde Belediyesi e-posta adresi
  • iletisim@niğde.bel.tr
 Niğde Belediyesi projeleri hakkında bilgi almak için tıklayınız

Niğde Belediyesi e-belediye hizmetleri için tıklayınız

BELEDİYE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BEYLİKDÜZÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ



   Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezi iletişim bilgileri; Hastane İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde Yakuplu semtinde bulunmaktadır. Sağlık Bakanlığına bağlı  olarak hizmetlerini sürdürmeye devam etmekte olan Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezi 1 Nisan 2014 tarihinde hizmete açılmıştır. İlk olarak 22 ünitle hizmet veren hastane Esenyurt, Büyükçekmece ve Selimpaşa diş tedavi protez merkezlerinin katılımıyla 75 ünite ulaşmıştır.

   Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezi telefon numarası, Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezinden ilk randevunuzu 182 hattından veya mhrs-vatandaş adresinden alabilirsiniz. Daha sonraki randevularınız için hastanenin uzman randevu servisini ziyaret ediniz. Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi uzman hekim randevusu için tıklayınız.

Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi iletişim bilgileri

Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi
  • Cihangir Marmara Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Destegül Sokak No:2 Yakuplu/BEYLİKDÜZÜ
Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi telefon numarası
  • 0212 876 81 99
Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi fax numarası
  • 0212 876 08 01

BEYLİKDÜZÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE GÖREV YAPAN DİŞ HEKİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


HASTANE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BEYLİKDÜZÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DOKTORLARI

BEYLİKDÜZÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE GÖREV YAPAN DİŞ HEKİMLERİ

   Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi doktorları; İstanbul Beylikdüzü ilçesinde hizmet vermekte olan hastane Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet vermektedir. Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezinde genel diş kliniği, çocuk diş kliniği,  endodonti kliniği ve periodontoloji gibi biriler hizmet vermektedir. Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezi engelli ve yatalak hastalar için evde diş sağlığı birimiyle de hizmet vermektedir.

   Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezinde görev yapan doktorları ve bölümlerini öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. Görev yapan doktorların izinli olup olmadığını da öğrenebilirsiniz. Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezi evde diş sağlığı hizmetlerinden yararlanmak için hastaneye direk başvurabilir veya 0212 876 81 99 numarasını arayabilirsiniz. Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezi Uzman Hekim randevusu için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız.

BEYLİKDÜZÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DİŞ HEKİMLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 Beylikdüzü Ağız ve Diş Sağlı Merkezi Uzman Hekim randevusu için tıklayınız

BEYLİKDÜZÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HASTANE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

24 Temmuz 2017 Pazartesi

BİLETİX MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Biletix Müşteri Hizmetleri İletişim Bilgileri

   Biletix telefon numarası; Biletix 2000 yılından bu yana eğlence ve sanat tutkunlarına bilet satışı yapan bir firmadır. Kuzey Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın 21 ülkesinde faaliyet göstermekte olan dünyanın en büyük biletleme firması Ticketmaster Ailesinin bir üyesidir. Biletix bilet satışlarının yanı sıra müşterilerine yeni deneyimler yaşatan bir platform olarak da hizmet vermektedir. Biletix yılda ortalama 3.5 milyon adet bilet satışı gerçekleştirmektedir. Biletix bu satışlarını internet sitesinden , biletix çağrı merkezi numarasından ve Türkiye'de değişik illerinde bulunan 30'a yakın satış noktalarından gerçekleştirmektedir.

   Biletix müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Biletix müşteri hizmetlerini arayarak biletinizi alabilir ve tüm istek-şikayet bildirimlerinizi yapabilirsiniz. Biletix internet sitesinden biletinizi temin etmek için veya Biletix perakende satış noktalarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız


Biletix müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Biletix müşteri hizmetleri numarası
  • 0216 556 98 00
Biletix genel merkez adresi
  • Ayazağa Mahallesi Ayazağa yolu Çelik İş Merkezi B Blok No:3 Şişli/İSTANBUL
Biletix perakende satış noktalarını öğrenmek için tıklayınız

Biletix internet sitesinden biletinizi temin etmek için tıklayınız

Müşteri hizmetleri numaraları için tıklayınız

YOZGAT BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

YOZGAT BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE YOZGAT BELEDİYESİ ADRESİ

  Yozgat Belediyesi iletişim; Türkiye'nin bir ili olan Yozgat İç Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. Yozgat ili Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir ve Kırklareli illeri ile çevrelenmiştir. Yozgat ilinin merkez dahil olmak üzere 14 ilçesi bulunmaktadır. Yozgat ilinin telefon alan kodu 354'dür. Yozgat ilinin nüfusu 2016 verilerine göre 421.041 kişidir.

   Yozgat Belediyesi telefon numarası, Yozgat Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Yozgat Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi almak için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yozgat Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.


Yozgat Belediyesi iletişim bilgileri

Yozgat Belediyesi adresi
  • Aşağınohutlu Mahallesi Şehzade Caddesi No:8 P.K:66100 Merkez/YOZGAT
Yozgat Belediyesi telefon numarası
  • 0354 666 66 67
  • 0354 666 66 68
  • 0354 666 66 69
Yozgat Belediyesi çağrı merkezi
  • 666 66 66
Yozgat Belediyesi fax numarası
  • 0354 212 39 23
Yozgat Belediyesi e-posta adresi
  • yozgat@yozgat.bel.tr
Yozgat Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

23 Temmuz 2017 Pazar

ANKARA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DOKTORLARI

ANKARA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI


   Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları; Ankara'da 1881 yılından bu yana hizmet vermekte olan hastane her bireyin gereksinimi olan sağlık hizmetini nitelikli ve deneyimli ekibi ile sunmaktadır. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ağrı, beyin cerrahi, behçet hastalığı, çocuk hastalıkları, dahiliye, cildiye, diş, endokrinoloji, el cerrahisi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, kadın hastalıkları, psikiyatri, üroloji ve yanık polikliniği gibi daha bir çok alanda poliklinikler hizmet vermektedir.

   Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan doktorlar ve branşlarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. Link açıldığında doktorlar bölümüne tıklayın hangi bölüme gitmek istiyorsanız tıklayınız. Bölümde görev yapmakta olan doktorların listesine ulaşabilirsiniz. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu almak için 182'yi arayabilirsiniz.

ANKARA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI TIKLAYINIZ


ANKARA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HASTANE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

22 Temmuz 2017 Cumartesi

ANKARA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

ANKARA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ

   Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi iletişim; Ankara'da Altındağ ilçesinde bulunan hastane 1881 yılında Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermeye başlamıştır. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakanlığının en büyük eğitim ve araştırma hastanesidir. Çağdaş tıp teknolojisi ile donanmış hastanede her türlü tetkik ve tedavi uygulanmaktadır. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi uzman hekimler yetiştirmeye ve hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

   Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi telefon numarası, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu almak için 182' yi arayabilir veya mhrs.gov.tr adresinden randevunuzu oluşturabilirsiniz. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız.


Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi iletişim bilgileri

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi
  • Hacettepe Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:44 P.K:06100 Altındağ/ANKARA
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi telefon numarası
  • 0312 508 40 00
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi fax numarası
  • 0312 311 43 40
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi e-posta adresi
  • bilgi@anh.gov.tr
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi iletişim formu doldurmak için tıklayınız

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları için tıklayınız

HASTANE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TORKU MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

TORKU MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Torku iletişim bilgileri; Torku 900 bin çiftçinin yer aldığı Konya Şeker tarafından kurularak 2007 yılında tüketiciyle buluşmuştur. Torku gıda sektöründe hizmetlerini sunmaktadır. İlk olarak şeker üretimi ile başlayan Torku  çikolata, bisküvi, helva, et ve süt ürünleri ve dondurulmuş gıdalar gibi bir çok çeşit ürün sunmaktadır. Torku tüketiciye %100 doğal, güvenilir ve kaliteli ürünler sunmak için tohumdan ambalaja kadar bütün ürünlerini kontrol altında tutmaktadır.

   Torku müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. 444 75 50 numaralı Torku iletişim merkezine ulaşabilir tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Torku ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca online olarak Torku iletişim formu doldurmak ve Torku bayi başvurusu formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz.

Torku müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Torku çağrı merkezi
  • 444 75 50
Torku Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş iletişim bilgileri

ADRES
  • Beyşehir Yolu Üzeri No:47 P.K:42080 Meram/KONYA
TELEFON
  • 0332 324 03 53
FAX
  • 0332 324 03 45
  • 0332 324 03 46
E-MAİL
  • konyaseker@konyaseker.com.tr
Torku iletişim formu doldurmak için tıklayınız

Torku bayi başvurusu formu doldurmak için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL ADALET SARAYI İLETİŞİM BİLGİLERİ

İSTANBUL ADALET SARAYI TELEFON NUMARASI VE İSTANBUL ADALET SARAYI ADRESİ

   İstanbul Adalet Sarayı iletişim; Şişli-Çağlayanda bulunan adliye en az 4 ve en fazla 19 kattan oluşan 18 tane bloktan oluşmaktadır. İstanbul Adliyesi, Şişli Adliyesi, Fatih Adliyesi ve Eyüp Adliyesi  olmak üzere 11 ayrı adliyenin 2011 yılında İstanbul Adalet Sarayına taşınmasıyla birleşmiştir ve aynı çatı altında görev vermektedirler. İstanbul Adalet Sarayında duruşma salonları, hakim ve savcı odaları, ofisler, hizmet odaları ve avukat görüşme odaları bulunmaktadır.

   İstanbul Adalet Sarayı telefon numarası, İstanbul Adalet Sarayı adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. İstanbul Adalet Sarayı hakkında kapsamlı bilgi almak için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. İstanbul Adalet Sarayı icra müdürlükleri hakkında bilgi almak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.

İstanbul Adalet Sarayı iletişim bilgileri

İstanbul Adalet Sarayı adresi
  • Çağlayan Meydanı Şişli Merkez Mahallesi Abide-i Hürriyet Caddesi No: 223 Şişli/İSTANBUL
İstanbul Adalet Sarayı telefon numarası
  • 0212 375 75 75
İstanbul Adalet Sarayı web adresi
İstanbul Adalet Sarayı icra müdürlükleri hakkında bilgi almak için tıklayınız

21 Temmuz 2017 Cuma

DÜZCE BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

DÜZCE BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE DÜZCE BELEDİYESİ ADRESİ

  Düzce Belediyesi iletişim; Türkiye'nin bir ili olan Düzce Karadeniz Bölgesi sınırları içinde yer almaktadır. Düzce 1999 depreminden sonra hızlı bir şekilde kalkınabilmesi için 9 Aralık 1999 tarihinde il olmuştur. Türkiye'nin 81. ilidir. Düzce Bolu, Sakarya ve Zonguldak illeri ile komşudur. Düzce ilinin 8 tane ilçesi vardır. Düzce ilinin nüfusu 2016 verilerine göre 370.371 kişidir.

   Düzce Belediyesi telefon numarası, Düzce Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Düzce Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Düzce Belediyesi istek ve şikayet bildirimi için 153 numarasını çevirerek Düzce Belediyesi Beyaz Masa hattını arayabilirsiniz. Düzce Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.

Düzce Belediyesi iletişim bilgileri

Düzce Belediyesi adresi
  • Cedidiye Mahallesi İstanbul Caddesi Merkez/DÜZCE
Düzce Belediyesi telefon numarası
  • 0380 524 58 21
  • 0380 524 58 22
  • 0380 524 58 23 
  • 0380 524 58 24
Düzce Belediyesi fax numarası
  • 0380 524 58 25
Düzce Belediyesi e-posta adresi
  • info@duzce.bel.tr
 Düzce Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

BELEDİYE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNGÖREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DOKTORLARI

GÜNGÖREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE GÖREV YAPAN DİŞ HEKİMLERİ

   Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi doktorları; 2011 yılından buyana hizmet vermekte olan hastane Güngören'de bulunmaktadır. Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde entegre kliniği, ağız ve çene kliniği, endodonti kliniği, protez kliniği, evde bakım kliniği, genel anestezi, ilk muayene kliniği, nöbet kliniği, mesai dışı kliniği, esenler kliniği ve engelli klinikleri hizmet vermektedir.

    Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi doktorları bilgisi aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır, Aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayarak Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş hekimleri listesine ulaşıp doktorlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

GÜNGÖREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DOKTORLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNGÖREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden randevu almak için tıklayınız

HASTANE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÜLKER MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

ÜLKER MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI


   Ülker müşteri hizmetleri iletişim bilgileri; Ülker ilk olarak 22 Şubat 1944 tarihinde kurulmuştur. Gıda sektöründe üretim yapmaya devam eden Ülker her geçen yıl büyüyerek ve gelişerek günümüze kadar faaliyetlerini sürdürmüştür. Ülker ilk olarak Eminönü'nde küçük bir fırın ve 3 işçisi ile bisküvi yaparak işe başlamıştır. Ülker bisküvi, çikolata, şeker, çorba, süt, bebek maması, gazlı içecekler, kahvaltılıklar ve daha bir çok dalda ürün üretmektedir. Ülker yurt içinde ve yurt dışında faaliyet göstermektedir.
   Ülker Müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Ülker hakkında kapsamlı bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ülker müşteri hizmetlerini arayarak istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Ülker müşteri hizmetlerine online olarak istek ve şikayet bildirimi için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.



Ülker Müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Ülker müşteri hizmetleri numarası
  • 0212 567 15 67
Ülker iletişim adresi
  • Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:10 Topkapı/İSTANBUL
Ülker müşteri hizmetlerine online olarak istek ve şikayet bildirimi için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

20 Temmuz 2017 Perşembe

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLETİŞİM

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE ORDU BELEDİYESİ ADRESİ


  Ordu Büyükşehir Belediyesi iletişim bilgileri; Türkiye'nin bir ili olan Ordu Karadeniz bölgesinde yer almaktadır. Ordu 4 Nisan 1921 tarihinde il olmuştur. Ordu Giresun, Samsun, Tokat ve Sivas illeri ile komşudur. Ordu Büyükşehir Belediyesinin 18 tane ilçesi bulunmaktadır. Ordu ili denizi, kumsalı, doğal güzellikleri ve yeşilliğiyle herkesin bir hayli ilgisini çekmektedir. Ordu Büyükşehir Belediyesinin nüfusu 2016 verilerine göre 750.588 kişidir.

   Ordu Büyükşehir Belediyesi telefon numarası, Ordu Büyükşehir Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Ordu Büyükşehir Belediyesi hakkında detaylı bilgi almak için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ordu Büyükşehir Belediyesi vatandaşları için büyük kolaylık sağlayarak e-belediye hizmetini sunmaktadır. Ordu Büyükşehir Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iletişim bilgileri

Ordu Büyükşehir Belediyesi adresi
  • Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2 P.K:52100 Altınordu/ORDU
Ordu Büyükşehir Belediyesi telefon numarası
  • 0452 666 52 23
Ordu Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezi
  • 444 1 052
Ordu Büyükşehir Belediyesi fax numarası
  • 0452 233 25 47
Ordu Büyükşehir Belediyesi e-posta adresi
  • ordu@ordu.bel.tr
Ordu Büyükşehir Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

BELEDİYE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNGÖREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

GÜNGÖREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ

   Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi iletişim; İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan hastane Güngören'de hizmet vermektedir. Hastane 1 Temmuz 2011 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Hastanede her hekimin kendi odası bulunmaktadır. Ayrıca iki röntgen odası, bir protez laboratuvarı ve merkezi sterilizasyon birimi bulunmaktadır.

   Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi telefon numarası, Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'den randevu almak için 182'yi arayabilir veya mhrs adresinden online olarak randevunuzu alabilirsiniz. İlk randevunuzu aldıktan sonra diğer muayeneler için hekiminiz size tarih verecektir. Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi acil kliniği 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Mesai dışı kliniği ise saat 17:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.


Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi iletişim bilgileri

Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi
  • Merkez Mahallesi Ünlü Sokak No:6 Güngören/İSTANBUL
Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi telefon numarası
  • 0212 556 36 36
Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi fax numarası
  • 0212 539 01 01
Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi e-posta adresi
  • bilgi@gungorenadsm.gov.tr
Güngören Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi evde bakım hizmeti telefon numarası
  • 0212 556 67 67
HASTANE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNGÖREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DOKTORLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İDO İLETİŞİM

  İDO müşteri hizmetleri numarası; İstanbul Deniz Otobüsleri kısaltılmış adıyla İDO 1987 yılında İstanbul'un deniz ulaşımına ve trafik sorununa katkıda bulunmak için kurulmuştur. İDO her geçen gün büyüyerek 103 gemisi ve 88 iskelesi ile dünyanın en büyük araç ve yolcu taşıma şirketi olmuştur.

   İDO müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. İDO hakkında kapsamlı bilgi almak ve online işlemlerinizin için İDO resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. İDO müşteri hizmetleri çağrı merkezini haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. İDO müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı ile bilet satın alabilir, satın aldığınız bir bileti değiştireblir ve kurallar içinde iade edebilirsiniz, sefer saatleri hakkında bilgi alabilir ve tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. İDO müşteri hizmetlerine online olarak istek ve şikayet bildiriminde bulunmak  için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız.

İDO müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

İDO çağrı merkezi
  • 0850 222 44 36
İDO e-posta adresi
  • info@ido.com.tr
İDO Genel Müdürlüğü iletişim bilgileri

ADRES
  • Kennedy Caddesi Yenikapı Hızlı Feribot İskelesi Fatih/İSTANBUL
TELEFON
  • 0212 455 69 00
FAX
  • 0212 517 39 58
İDO online istek ve şikayet bildirimi için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

19 Temmuz 2017 Çarşamba

NEVŞEHİR BELEDİYESİ İLETİŞİM

NEVŞEHİR BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE NEVŞEHİR BELEDİYESİ ADRESİ


   Nevşehir Belediyesi iletişim bilgileri; Türkiye'nin bir ili olan Nevşehir İç Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. Konum itibari ile Nevşehir Türkiye'nin tam ortasında bulunmaktadır. Nevşehir 20 Temmuz 1954 tarihinde il olmuştur.  Nevşehir Kayseri, Yozgat, Niğde ve Aksaray ile komşudur. Nevşehir ilinde bulunan Kapadokya Peri Bacalarıyla herkesi büyüleyerek bir hayli turist çekmektedir. Nevşehir Belediyesine bağlı 8 tane ilçe bulunmaktadır. 2016 verilerine göre Nevşehir'in nüfusu 290.895 kişidir.
    Nevşehir Belediyesi telefon numarası, Nevşehir Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Nevşehir Belediyesi resmi web sitesinden vatandaşlarına çok büyük kolaylıklar sağlayarak e-belediye hizmeti ve online işlemler hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetlerden yararlanmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız.


Nevşehir Belediyesi iletişim bilgileri

Nevşehir Belediyesi adresi
  • Cami Cedit Mahallesi Belediye Caddesi No:73 Merkez/NEVŞEHİR
Nevşehir Belediyesi telefon numarası
  • 0384 213 12 20
Nevşehir Belediyesi e-posta adresi
  • info@nevsehir.bel.tr
Nevşehir Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

Nevşehir Belediyesi online hizmetlerden yararlanmak için tıklayınız

BELEDİYE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KÜÇÜKÇEKMECE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

KÜÇÜKÇEKMECE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ


   Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi iletişim; İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesinde bulunan hastane 10 Eylül 2016 tarihinde açılarak hizmet vermeye başlamıştır. Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 2 ameliyathane, dijital röntgen cihazları ve 44 diş üniti bulunmaktadır. Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Çocuk Diş Kliniği de bulunmaktadır.

   Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi telefon numarası, Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden randevu almak için 182' yi arayabilirsiniz. Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi online randevu almak için tıklayınız



Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi iletişim bilgileri

Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi
  • Söğütlüçeşme Mahallesi Halkalı Caddesi 1.Kazımkarabekir Sokak No:22 Küçükçekmece/İSTANBUL
Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi telefon numarası
  • 0212 471 06 49
Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi fax numarası
  • 0212 471 06 53
Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi e-posta adresi
  • istanbuladsm5@saglık.gov.tr
KÜÇÜKÇEKMECE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DOKTORLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HASTANE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ