28 Nisan 2017 Cuma

BEDAŞ TELEFON NUMARASI

BEDAŞ İLETİŞİM BİLGİLERİ BEDAŞ ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

  BEDAŞ iletişim bilgileri; Kısaltılmış adıyla BEDAŞ yani Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi elektrik enerjisinin dağıtımından ve satışından sorumlu bir şirkettir. İstanbul il sınırları içerisinde hizmet vermekte olan BEDAŞ 12 Ekim 1970 tarihinde faaliyetlerine başlamıştır.

  BEDAŞ telefon numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. BEDAŞ müşterilerine daha iyi hizmet vermek için ALO 186 BEDAŞ çağrı merkezi sistemini kurmuştur. 186 BEDAŞ çağrı merkezi numarası haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. 186 BEDAŞ çağrı merkezini arıza bildirimi, kaçak ihbar,  kesme- açma işlemleri, fatura itiraz, borç sorgulama, sayaç değişikliği ve benzeri konular ile ilgili arayıp sorununuzu hızlı bir şekilde çözüme ulaştırabilirsiniz. BEDAŞ iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız. 

BEDAŞ iletişim bilgileri

BEDAŞ telefon numarası çağrı merkezi

  • 186
BEDAŞ adresi
  • Hürriyet Mahallesi Abide-i Hürriyet Caddesi No: 168 P.K:34403 Kağıthane/İSTANBUL
BEDAŞ e-posta adresi
  • info@bedasakademi.com
BEDAŞ iletişim formu doldurmak için tıklayınız

BEDAŞ BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BEDAŞ GENEL MÜDÜRLÜKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BEDAŞ ÖDEME NOKTALARI İÇİN TIKLAYINIZ

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN  TIKLAYINIZ

27 Nisan 2017 Perşembe

AĞRI BELEDİYESİ İLETİŞİM

AĞRI BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ

  Ağrı Belediyesi iletişim bilgileri; Türkiye'nin bir ili olan Ağrı Doğu Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. 1927 yılında il statüsü kazanan Ağrı'nın 8 tane ilçesi 12 tane belediyesi bulunmaktadır. Ağrı ilinin il plaka kodu 04, telefon alan kodu ise 472' dir. Ağrı ilinin toplam nüfusu 549.435 kişidir. Ağrı ili ismini il sınırları içerisinde bulunan Ağrı Dağından  almıştır. 

   Ağrı Belediyesi telefon numarası, Ağrı Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Ağrı Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ağrı Belediyesi vatandaşlarını daha iyi hizmet verebilmek için e-belediye sistemiyle de hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Ağrı Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. 

Ağrı Belediyesi iletişim bilgileri

Ağrı Belediyesi adresi

  • Abide Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi No: 124 P.K: 04100 AĞRI
Ağrı Belediyesi telefon numarası
  • 0472 215 11 90
Ağrı Belediyesi faks numarası
  • 0472 215 79 04
Ağrı Belediyesi e-posta adresi
  • info@agri.bel.tr
Ağrı Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

26 Nisan 2017 Çarşamba

İSKİ TELEFON NUMARASI

İSKİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İSKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

   İSKİ telefon numarası iletişim bilgileri; Kısaltılmış adıyla İSKİ yani İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi ilk olarak 1981 yılında kurulmuştur. İSKİ İstanbul Büyükşehir Belediyesi himayesi altında hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. İSKİ'nin içme suyu temin etmek, atıkları toplamak, arıtmak ve uzaklaştırmak, su havzalarını korumak, dereleri ıslah etmek gibi görevleri bulunmaktadır. 

   İSKİ telefon numarası ve İSKİ iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. İSKİ hakkında kapsamlı bilgi edinmek için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. İSKİ abonelik işlemleri için, İSKİ Anadolu yakası şubeleri için ve İSKİ Avrupa yakası şubelerini öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz. İSKİ'ye ait olan Alo 185 servisini haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Alo 185 servisini fatura sorgulama, fatura ödeme, arıza-şikayet, su kesintisi öğrenmek, tarife ücretlerini öğrenmek ve T.C kimlik numaranızı güncellemek için arayabilirsiniz. 

İSKİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

İSKİ telefon numarası

  • 185
İstanbul dışından İSKİ'ye ulaşmak için 
  • 0212 185 00 00
İSKİ GENEL MERKEZ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ 

İSKİ ADRES 
  • Güzeltepe Mahallesi Alibey Caddesi No:7 P.K:34060 Eyüp/İSTANBUL
İSKİ TELEFON NUMARASI
  • 0212 321 00 00
  • 0212 301 20 00
İSKİ FAKS NUMARASI
  • 0212 321 77 19
  • 0212 301 60 00
İSKİ E-POSTA ADRESİ
  • iskigenelmudurlugu@hs01.kep.tr

İSKİ abonelik işlemleri için tıklayınız

İSKİ Anadolu yakası şubeleri için tıklayınız

İSKİ Avrupa yakası şubeleri için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

25 Nisan 2017 Salı

MUZUN FAYDALARI

MUZUN FAYDALARI NELERDİR NASIL KULLANILIR

  Muzun faydaları; Güneydoğu Asya'da doğal yollarla yetişen bir bitki olan muz Türkiye'de en çok Alanya ve Bozyazı arasında üretilmektedir. Besin değerleri açısından çok önemli olan muz herkes tarafından sevilerek tüketilmekte olan bir meyve'dir. Muz dünyada en çok tercih edilen meyveler arasındadır. Muz ayrıca doyurucu bir besindir. 

  Besleyici ve doyurucu bir besin olan muz içeriğinde bir çok vitamin bulunmaktadır. Muz B1, B2, C, A , E vitaminlerinin yanısıra patasyum, demir, kalsiyum, fosfor, iyot ve sodyum vitaminleri açısından da zengin bir meyvedir. Kalori yönünden yüksek olan muz hiç bir şekilde kolesterol içermemektedir. Orta büyüklükte bir muz yaklaşık 156 kcal içermektedir. Muz aç karnına yenildiği zaman mideye zarar verir ve balgam yapar. Muz bu şekilde rahatsızlık verdiği taktirde şekerli veya ballı ılık şerbet içerseniz rahatlatıcı etkisini gözlemleyebilirsiniz. Çocuklarımız içinde çok besleyici olan muzun faydaları aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Kabızlık rahatsızlığı çekenlerin fazla tüketmemeleri gerekmektedir. 

MUZUN FAYDALARI

  • Sinirleri yatıştırır, depresyondan korur
  • Vücuda kuvvet verir : Muz ezilip polen ve balla karıştırarak macun yapılır, bebek ve yaşlılar için ideal bir besin elde edilir
  • Yorgunluğu giderir
  • İdrar söktürücüdür : Muz ballı ılık şerbetle birleştirilip içilir
  • Solunum yolu hastalıkları ve öksürüğe iyi gelir
  • Saç için faydalıdır : Muz kabukları kaynatılıp saçlar yıkanır
  • Cilt bakımına faydalıdır
  • Vücudun potasyum eksikliğini giderir
  • Kilo almak isteyenler için faydalıdır ve kilo alımını kolaylaştırır
  • Kemikleri güçlendirir 
  • Kansere karşı koruyucudur 
  • Kalp ve damar sağlığını korur
  • Mide ülserine iyi gelir
  • Demir vitamini yönünden zengin olduğu için kansızlığa iyi gelir
Muzu orta ısılı bir fırında kurutup robotla çektikten sonra un elde edebilir bunu bebek maması ve tatlı yapımlarında kullanabilirsiniz. 

BESİNLERİN FAYDALARI İÇİN TIKLAYINIZ

24 Nisan 2017 Pazartesi

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ İLETİŞİM

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ

  Afyonkarahisar Belediyesi iletişim ; Türkiye'nin bir ili olan Afyonkarahisar Ege Bölgesinde yer almaktadır. Afyonkarahisar ilinin toplam nüfusu 706.371 kişidir. Afyonkarahisar ilinin plaka kodu 03, telefon numarası alan kodu ise 272 'dir. Afyonkarahisar ilinin toplam 18 ilçesi bulunmaktadır. 

  Afyonkarahisar Belediyesi  telefon numarası, Afyonkarahisar Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Afyonkarahisar Belediyesi hakkında detaylı bilgi almak için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Afyonkarahisar Belediyesi istek ve şikayet formu doldurmak için ve Afyonkarahisar Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz. 

Afyonkarahisar Belediyesi iletişim bilgileri

Afyonkarahisar Belediyesi adresi

  • Karaman Mahallesi Albay Reşat Çiğiltepe Caddesi No: 11 P.K: 03200 AFYONKARAHİSAR
Afyonkarahisar Belediyesi  telefon numarası
  • 0272 214 42 55
Afyonkarahisar Belediyesi  faks numarası
  • 0272 213 27 98
Afyonkarahisar Belediyesi  e-posta adresi
  • info@afyon.bel.tr
Afyonkarahisar Belediyesi istek ve şikayet formu doldurmak için tıklayınız

Afyonkarahisar Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


21 Nisan 2017 Cuma

ADIYAMAN BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

ADIYAMAN BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE ADIYAMAN BELEDİYESİ ADRESİ

  Adıyaman Belediyesi iletişim; Türkiye'nin bir ili olan Adıyaman Güney Doğu Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. Adıyaman'ın nüfusu 610.484 kişidir. Adıyaman ilinin plaka kodu 02 ' dir. Adıyaman'ın 9 ilçesi, 23 belediyesi, 112 mahallesi ve 449 tane köyü bulunmaktadır. 
  Adıyaman Belediyesi telefon numarası, Adıyaman Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Adıyaman Belediyesi istek ve şikayet bildirimde bulunmak için, Adıyaman Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için ve Adıyaman Belediyesi bünyesinde ki bütün telefon bilgilerine ulaşmak için  aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız. 

Adıyaman Belediyesi iletişim bilgileri

Adıyaman Belediyesi adresi

  • Hocaömer Mahallesi P.K:02100 Merkez/ADIYAMAN
Adıyaman Belediyesi telefon numarası
  • 0416 216 17 20
Adıyaman Belediyesi Beyaz Masa telefon numarası
  • 153
Adıyaman Belediyesi istek ve şikayet bildirimde bulunmak için tıklayınız

Adıyaman Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

Adıyaman Belediyesi bünyesinde ki bütün telefon bilgilerine ulaşmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

19 Nisan 2017 Çarşamba

MAVİ JEANS MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI



MAVİ JEANS MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

  Mavi jeans iletişim bilgileri; Mavi 1991 yılında İstanbul'da kurulan bir tekstil firmasıdır. Türkiye'de moda sektöründe faaliyetlerini sürdürmeye devam eden Mavi jeans ABD, Kanada gibi ülkeler başta olmak üzere 35 ülkede satışlarını sürdürmektedir. Bir moda sektörü olarak 394 tanesi Mavi Shop olmak üzere toplamda 5.000 üzerinde satış noktasıyla hizmet vermektedir.


   Mavi jeans müşteri hizmetleri numarası ve diğer ilişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Mavi jeans müşteri hizmetleri numarasını hafta içi 08:00 - 17:00 saatleri arasında, cumartesi günü ise 09:00 - 14:00 saatleri arasında arayabilir, tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Mavi jeans iade-değişim bilgileri için ve Mavi jeans müşteri hizmetlerine online mesaj göndermek için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız. 

Mavi jeans müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Mavi jeans müşteri hizmetleri numarası
  • 0850 288 62 84
Mavi jeans müşteri hizmetleri e-posta adresi
  • bilgi@mavi.com
Mavi jeans genel müdürlük iletişim bilgileri

ADRES : Sultan Selim Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi No:53 P.K:34418 Kağıthane/İTANBUL

TELEFON: 0212 371 20 00

Mavi jeans iade-değişim bilgileri için tıklayınız

Mavi jeans müşteri hizmetlerine online mesaj göndermek için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

18 Nisan 2017 Salı

ADA ÇAYININ FAYDALARI

ADA ÇAYININ FAYDALARI ADA ÇAYININ KULLANIMI

  Ada çayı faydaları; Yaz aylarında çiçek açan ada çayı Türkiye'de genellikle Ege ve Akdeniz bölgesinde bulunmaktadır. Hoş bir kokusu olan ada çayının bir çok faydası bulunmaktadır. Ada çayının normal ölçülerde kullanıldığında hiç bir yan etkisi yoktur. Ada çayını normalden fazla kullandığınız taktirde midenizi rahatsız edebilir. Ada çayını günde 3 bardak tüketmeniz normaldir. Ada çayı A vitamini, C vitamini, K vitamini ve B6 vitamini yönünden zengin bir bitkidir.

  Aşağıda ada çayının faydaları ve ada çayını nasıl tüketmeniz gerektiğini maddeler halinde bilgilerinize sunmaktayız. Ada çayı kadınlar için çok önemli bir çaydır. Adet düzenleyip, iltihap kurutma özelliğine sahiptir. Ada çayını emzirme dönemlerinde ve hamilelik dönemlerinde kullanmamanız tavsiye edilmektedir. Ada çayının anne sütünü kestiği söylenmektedir
   Ada çayı nasıl demlenir; İki kaşık ada çayının üzerine kaynamış suyu ekleyiniz , biraz demlendikten sonra içiniz. Eğer tatlandırmak isteseniz balla tatlandırınız. 

Ada çayının faydaları ve Ada çayının yararları

Nefes darlığına iyi gelir

  • Ada çayını sinirli otla beraber kaynatıp içmeye devam ederseniz nefes darlığına faydası olur
Kanı temizler
  • Ada çayı kekikle beraber kaynatılıp, balla tatlandırarak içilmeye devam edilirse kanı temizler
Öksürük ve bronşite faydalıdır
  • Ada çayı kekik, papatya, nane gibi bitkilerle kaynatılıp içilirse öksürüğe iyi gelir
Halsizlik ve bitkinliğe iyi gelir
  • Ada çayı kaynatıp balla tatlandırarak içilir 
Mide rahatsızlıklarına iyi gelir
  • Ada çayı mide bulantısı, gaz ve hazım problemlerine faydalıdır
Kalbi güçlendirmeye faydalıdır
  • Ada çayı alıç ve oğul otu gibi bitkilerle kaynatılıp içilmeye devam edilir
Vücuda kuvvet verir

Dişleri beyazlatır
  • Ada çayı öğütülüp dişlere sürülürse dişleri beyazlatır
Saçları kuvvetlendirir
  • Ada çayını kaynatıp saçlarınızı yıkarsanız saçlarınız beslenir ve parlar
Şeker hastalığına iyi gelir
  • Ada çayı kaynatılıp içilirse şekeri düşürmeye faydalı olacaktır
Sinirleri yatıştırmaya faydalıdır
  • Ada çayı karabaş otu ile kaynatılıp içildiğinde sinirlerinizi yatıştırmaktadır
Anjin, ağız ve boğaz iltihabına iyi gelir
  • Ada çayı papatya ile kaynatılıp gargara yapılır
Grip salgınına faydalıdır
  • Grip ve nezle salgınında oturduğunuz odada ada çayını kekik ile beraber kaynattığınız taktirde oda dezenfekte olacaktır
Egzamaya iyi gelir
  • Ada çayını kaynatıp günde 1 veya 2 kere pansuman yapınız
Alzheimer hastalığına karşı korur
  • Ada çayı kaynatılıp düzenli bir şekilde kullanıldığında unutkanlığa iyi gelmektedir
Ada çayı depresyondan korumaktadır

Özellikle kış aylarında soğuk algınlığına iyi gelir

Her bitkiyi kullanmadan önce dikkatli bir şekil de araştırmalıyız. Önemli durumlarda hamilelik, emzirme veya diğer hastalıklarda doktorunuza danışmalısınız. 

BESİNLERİN FAYDALARI İÇİN TIKLAYINIZ

16 Nisan 2017 Pazar

ORİFLAME MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

ORİFLAME MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

  Oriflame müşteri hizmetleri; Oriflame 1967 yılında İsveç'te kurulmuştur. Oriflame makyaj, kokular, cilt bakımı, kişisel bakım, saç, aksesuar ve gıda takviyeleri gibi ürünler sunan bir kozmetik firmasıdır. 60'dan fazla ülkede faaliyetlerini sürdürmeye devam etmekte olan Oriflame'ın 3 milyondan fazla bağımsız satış danışmanı ile 7.500 çalışanı bulunmaktadır. Oriflame benzersiz ürün yelpazesi ile satış danışmanlarına da kendileri ve hayallerini geliştirmek için iş fırsatı sunmaktadır. 

 Oriflame müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Oriflame müşteri hizmetlerini hafta içi 08:00 - 19:00 saatleri arasında arayabilir, tüm istek ve önerilerinizi bildirebilirsiniz. Oriflame kataloğu için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. 

Oriflame müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

 Oriflame müşteri hizmetleri 

TELEFON

  • 0212 355 60 60
FAKS
  • 0212 274 96 92
E-POSTA
  • mhb@oriflame.com.tr
ADRES
  • Oriflame Kozmetik Ürünleri Tic. Ltd. Şti. Harmancı Giz Plaza Harman Sokak No:5 Zemin Kat P.K:34394 Levent/İSTANBUL
Oriflame kataloğu için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ


14 Nisan 2017 Cuma

AVON MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI



AVON MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Avon iletişim numaraları ; Doğrudan satış şirketi olan Avon 1886 yılında ABD'de kurulmuştur. Makyaj malzemeleri, kişisel bakım, saç bakımı, cilt bakımı, takı ve aksesuar gibi ürünleri satışa sunan Avon kadınların ilgisini çekmekte olan bir markadır. Avon 100'den fazla ülkede 6 milyondan fazla satış temsilcisi ile satışlarını ve hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Avon 1993 yılından bu yana Türkiye'de kadınların en çok tercih edip kullandığı bir kozmetik markasıdır. 

   Avon müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Avon müşteri hizmetleri numarasını hafta içi her gün saat 80:00 - 20:00 saatleri arasında arayabilirsiniz. Müşteri veya satış temsilcisi olmak için 0850 221 10 10 numaralı Avon danışma hattını, eğer satış temsilcisi iseniz bilgi ve yardım almak için 0850 250 28 66 numaralı Avon müşteri iletişim merkezini arayabilirsiniz. Online Avon kataloğu için ve  Avon güncel kampanyalar için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz. 


Avon müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Avon müşteri iletişim merkezi numarası
  • 0850 250 28 66
  • 0212 473 12 12 (FAKS)
Avon danışma hattı numarası
  • 0850 221 10 10
Avon genel merkez iletişim

ADRES
  • Tekfen Kağıthane Ofispark A Blok Kat:4/11 Merkez Mahallesi Bağlar Caddesi No:14 Kağıthane/İSTANBUL
TELEFON 
  • 0212 473 11 00
FAKS
  • 0212 473 11 99
Online Avon kataloğu için tıklayınız

Avon güncel kampanyalar için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

13 Nisan 2017 Perşembe

ERZİNCAN BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ



ERZİNCAN BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ

  Erzincan Belediyesi iletişim; Türkiye'nin bir ili olan Erzincan Doğu Anadolu Bölgesinde tarihi ipek yolu üzerinde yer almaktadır. Erzincan ilinin plaka kodu 24 'dür. Erzincan ilinin nüfusu 223.633 kişidir. Erzincan ilinin Çayırlı, Refahiye, İliç, Otlukbeli, Kemah, Kemaliye, Üzümlü ve Tercan olmak üzere 8 tane ilçesi bulunmaktadır. 

   Erzincan Belediyesi telefon numarası, Erzincan Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Erzincan Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek için belediyenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Erzincan Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için ve Erzincan Belediyesi beyaz masa formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz. 

Erzincan Belediyesi iletişim bilgileri

Erzincan Belediyesi adresi

  • Erzincan Belediyesi Bahçelievler/ERZİNCAN 
Erzincan Belediyesi telefon numarası
  • 444 9 024 
Erzincan Belediyesi faks numarası
  • 0446 214 33 24 
Erzincan Belediyesi e-mail adresi
  • bilgi@erzincan.bel.tr
Erzincan Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

Erzincan Belediyesi beyaz masa formu doldurmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN tıklayınız

12 Nisan 2017 Çarşamba

ÇANKIRI BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

ÇANKIRI BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE ADRESİ

  Çankırı Belediyesi iletişim; Türkiye'nin bir ili olan Çankırı İç Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. Çankırı ilinin nüfusu 183.550 kişidir. Çankırı'nın plaka kodu 18'dir. Çankırı ilinin 11 tane ilçesi bulunmaktadır. 

  Çankırı Belediyesi telefon numarası, Çankırı Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Çankırı Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek için belediyenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Çankırı Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için ve Çankırı Belediyesi istek ve şikayet formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz. 

Çankırı Belediyesi iletişim bilgileri

Çankırı Belediyesi adresi

  • Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:15 ÇANKIRI
Çankırı Belediyesi telefon numarası
  • 0376 212 14 00 (01-02-03-04-05-06-07-08-09) 10 hat
Çankırı Belediyesi çağrı merkezi
  • 444 0318
Çankırı Belediyesi faks numarası
  • 0376 213 25 05
Çankırı Belediyesi e-posta adresi
  • bilgi@cankiri.bel.tr
Çankırı Belediyesi e-belediye hizmetlerinden yararlanmak için tıklayınız

Çankırı Belediyesi istek ve şikayet formu doldurmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

11 Nisan 2017 Salı

KOSGEP MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

KOSGEP MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ



  KOSGEP  iletişim; Kısaltılmış adıyla KOSKEP yani Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Başkanlığı ilk olarak 27 yıl önce 20 Nisan 1990 tarihinde kurulmuştur. KOSGEP küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki rolünü ve etkinliğini artırmak için kurulmuş bir kamu kurumudur. KOSGEP 2009 yılına kadar sadece üretim ve imalat sektörlerine destek sağlarken 2009 yılından sonra hizmet ve ticaret sektörlerini de bünyesi altına almıştır.

 KOSGEP müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. KOSGEP müşteri hizmetleri numarasını 7 gün 24 saat arayabilir istek ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz. 24 saat hizmet vermekte olan KOSGEP çağrı merkezini  08:00 - 19:00 saatleri arasında aradığınızda direk müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz. Saat 19:00'dan sonra sesli yanıt sistemiyle iletişime geçebilirsiniz. Yaşadığınız bölgenin KOSGEP telefon numarasını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklamanız yeterlidir. 

KOSGEP iletişim bilgileri

KOSGEP müşteri hizmetleri numarası
  • 444 1 567 
KOSGEP GENEL MERKEZ İLETİŞİM BİLGİLERİ

ADRES
  • Harman Mahallesi Abdülhak Hamit Caddesi No:66  P.K:06260 Altmışevler-Mamak/ANKARA
TELEFON
  • 0312 595 28 00
FAKS
  • 0312 368 07 15
Yaşadığınız bölgenin KOSGEP telefon numarasını öğrenmek için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 Nisan 2017 Cuma

ŞEKER HAMURLU KURABİYE SİPARİŞİ

ŞEKER HAMURLU KURABİYE

  Şeker hamurlu kurabiye siparişi; Şeker hamurlu kurabiye doğum günleri ve özel günlerde hepimizin tercih ettiği kurabiyeler şık sunumları ve görüntü itibarı ile herkesin dikkatini çekmektedir. Şeker hamurlu kurabiyeler çocuklarında bir hayli gözdesi. Ben en son kurabiyelerimi oğlumun kutlaması için yaptım. Kurabiyelerini gördüğü an yüzündeki sevinç görünmeye değerdi. Biraz zahmetli olup zaman alsa da onun mutlu olması için bu yorgunluğa değer sanırım. 
  Şeker hamurlu kurabiye ilk olarak oğlumun çok  beğenip istemesiyle girdi hayatımıza. İlk olarak internetten sipariş vermeyi düşündük fakat fiyatlar bir hayli pahalı. Aşağıda yapmış olduğumuz kurabiyelerin bir kaç tana fotoğrafı bulunmaktadır. Sizde şeker hamurlu kurabiye siparişi vermek için veya detaylı tarif bilgisi için bana iletişim bölümünden mesajlarınızı yollayabilirsiniz.  

 Bunlar oğlum için yaptıklarım ben biraz sade olsun istedim siz  istediğiniz şekil ve renkleri iletebilirsiniz. 

Bu şeker hamurlu kurabiyelerimiz de kızlar için yaptıklarımız...



Sizde uygun fiyatlara şeker hamurlu kurabiye yaptırmak ve sipariş vermek için yorum bölümünden sorularınızı iletebilirsiniz. 


ZİZİGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

ZİZİGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

  Zizigo iletişim; Zizigo Türkiye'nin en büyük ve ilk online ayakkabı mağazasıdır. Kadın ve erkek için ayakkabı, çanta, parfüm ve aksesuar gibi ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Zizigo.com bir çok markanın ürünlerini %90'a varan indirimlerle siz değerli müşterileriyle buluşturmaktadır.

  Zizigo müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Zizigo müşteri hizmetleri numarasını ve Zizigo Whats App hattını hafta içi 08:00-00:00 saatleri arasında hafta sonu  09:00-00:00 saatleri arasında arayabilirsiniz. Zizigo iletişim formu doldurmak için ve Zizigo iade-iptal işlemleri için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. Zizigo.com için her türlü müşteri şikayetlerinizi aşağıda vermiş olduğumuz e-posta adresine gönderebilirsiniz. 

Zizigo iletişim bilgileri

Zizigo müşteri hizmetleri numarası
  • 0850 300 99 46 
Zizigo Whatsaap numarası
  • 0535 036 14 14
Zizigo e-posta adresi
  • info@zizigo.com  
Zizigo iletişim formu doldurmak için tıklayınız

Zizigo iade-iptal işlemleri için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ