30 Ekim 2017 Pazartesi

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI 


   Silivri Devlet Hastanesi Doktorları; İstanbul'un Avrupa yakasında Silivri ilçesinde bulunan Silivri Devlet Hastanesi 1940 yılından bu yana vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Silivri Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığına Bağlı olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Silivri Devlet Hastanesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları, beyin ve sinir cerrahisi, genel cerrahi, göz hastalıkları, iç hastalıklar gibi birçok poliklinik bulunmaktadır. 

   Silivri Devlet Hastanesi doktorları ve Silivri Devlet Hastanesi doktor çalışma takvimi gibi bilgiler aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Silivri Devlet Hastanesinden randevu almak için 182' yi arayabilir veya mhrs vatandaş sisteminden online olarak randevunuzu alabilirsiniz. Silivri Devlet Hastanesinden randevu almadan önce gitmek istediğiniz bölümlerde hangi doktorların olduğunu öğrenebilirsiniz. Silivri Devlet Hastanesi doktorları için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklamanız yeterlidir. Linke tıkladığınızda Silivri Devlet Hastanesi doktorları ve branşları liste halinde gösterilecektir.

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ


   Silivri Devlet Hastanesi doktorlarının listesine baktıktan sonra aşağıdaki linki tıklayarak Silivri Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan doktorların aylık çalışma takvimine bakabilirsiniz. Çalışma takvimine bakarak doktorunuzun hangi tarihlerde izinli olduğunu öğrenebilirsiniz. 

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Silivri Devlet Hastanesi iletişim bilgileri için tıklayınız


SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ...

18 Ekim 2017 Çarşamba

PAMUKKALE TURİZM MÜŞTERİ HİZMETLERİ

PAMUKKALE TURİZM MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI



  Pamukkale Turizm iletişim bilgileri; Pamukkale Turizm ilk olarak 16 Ocak 1962 yılında Bababalım ailesi tarafından kurulmuştur. Pamukkale Turizm adını Denizlinin bir doğa harikası olan Pamukkale'den  almaktadır. Pamukkale Turizm 2016 yılında 500 araçlık filo ile yaklaşık 13 milyon yolcu taşımıştır. Pamukkale Turizm kaliteli ve güler yüzlü hizmetleri ile yolcularını güvenilir bir şekilde gitmek istedikleri yerlere ulaştırmaya devam etmektedir.

   Pamukkale Turizm müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Pamukkale Turizm müşteri hizmetleri numarasını haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Pamukkale Turizm istek-şikayet formu doldurmak için ve Pamukkale Turizm şehir için şube ve acentalarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklamanız yeterlidir. 


PAMUKKALE TURİZM MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Pamukkale Turizm müşteri hizmetleri numarası
  • 0850 333 35 35
Pamukkale Turizm e-posta adresi
  • info@pamukkale.com.tr
Pamukkale Turizm Genel Müdürlüğü Adresi
  • İsmet Kaplan Mahallesi Gazi Bulvarı No: 95 Münir Birsel Plaza K: 2 D: 4 Çankaya/İZMİR
Pamukkale Turizm istek-şikayet formu doldurmak için tıklayınız

Pamukkale Turizm şehir için şube ve acentalarını öğrenmek için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

17 Ekim 2017 Salı

ÜSKÜDAR DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI

ÜSKÜDAR DEVLET HASTANESİNDE GÖREV YAPAN DOKTORLAR


   Üsküdar Devlet Hastanesi Doktorları; İstanbul'un Anadolu Yakasında bulunan hastane Üsküdar ilçesinde yer almaktadır. Üsküdar Devlet Hastanesi 130 yatak kapasitesi ve 730 kadrolu ve sözleşmeli çalışanı ile vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Üsküdar Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

   Üsküdar Devlet Hastanesi Doktorları ve bölümleri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Üsküdar Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlar ve branşlarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. Ayrıca link açıldığında görev yapmakta olan doktorlarımızın izinli olup olmadığını da öğrenmeniz mümkün. Üsküdar Devlet Hastanesinden randevu almak için 182 numaralı hattı arayabilir veya mhrs vatandaş sisteminden online olarak randevunuzu alabilirsiniz. 

ÜSKÜDAR DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Üsküdar Devlet Hastanesi istek ve şikayetlerinizi bildirmek için tıklayınız

AŞAĞIDAKİ MAKALELERDE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR....

Üsküdar Devlet Hastanesi iletişim bilgileri için tıklayınız

Üsküdar Devlet Hastanesi laboratuvar sonuçları için tıklayınız

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ...

16 Ekim 2017 Pazartesi

EYÜP DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI

EYÜP DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI



   Eyüp Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlar; Eyüp Devlet Hastanesi İstanbul ilinin Avrupa Yakasında Eyüp ilçesinde bulunmaktadır. Eyüp Devlet Hastanesi hasta ve hasta yakınları için kaliteli, hızlı ve güler yüzlü bir şekilde sağlık hizmeti vermektedir. Eyüp Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. 

   Eyüp Devlet Hastanesi doktorları ve diğer bilgiler aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Eyüp Devlet Hastanesinden randevu almak için 182 numaralı hattı arayabilir veya mhrs sisteminden online olarak randevunuzu alabilirsiniz. Eyüp Devlet Hastanesinde bulunan bütün poliklinikler ve acil servisteki doktorların branşlarını ve isimlerini öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklamanız yeterlidir. Eyüp Devlet Hastanesi doktorları bilgisine ulaşarak hangi doktordan randevu almak istediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca Eyüp Devlet Hastanesi doktor çalışma planlarını da inceleyebilirsiniz. 


Eyüp Devlet Hastanesi Doktorları İçin Tıklayınız


Eyüp Devlet Hastanesi Doktor Çalışma Planları İçin Tıklayınız

Aşağıda vermiş olduğumuz linkler de ilginizi çekebilir

Eyüp Devlet Hastanesi iletişim bilgileri için tıklayınız


EYÜP DEVLET HASTANESİ LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ....

5 Ekim 2017 Perşembe

SAMGAZ MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

SAMGAZ TELEFON NUMARASI İLETİŞİM BİLGİLERİ


   Samgaz müşteri hizmetleri numarası; Samgaz Samsun ilinin doğal gaz dağıtım faaliyetlerini sürdürmektedir. Samgaz Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde Tekkeköy, Kutlukent, Canik, Gazi, İlkadım, Atakum, Yeşilkent, Atakent ve Kurupelit ilçelerine kesintisiz ve güvenli bir şekilde doğal gaz hizmeti sunmaktadır. 

  Samgaz müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. 444 11 87 numarasını arayarak Samgaz müşteri hizmetlerine 7/24 ulaşabilirsiniz. Samgaz müşteri hizmetlerini aradığınızda istek ve şikayetlerinizi bildirebilir hızlı çözümler alabilirsiniz. Samgaz müşteri hizmetleri çağrı merkezine saat 17.00'dan sonra bildirdiğiniz talepleriniz bir sonraki iş günü işleme alınacaktır. Samgaz online talep şikayet sorgulaması için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız.

Samgaz müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Samgaz müşteri hizmetleri numarası
  • 444 11 87
Samgaz müşteri hizmetleri faks numarası
  • 0362 256 33 99
Samgaz e-posta adresi
  • info@samgaz.com.tr
Samgaz Genel Merkez Adresi
  • Esenevler Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No: 14 P.K: 55200 Atakum/SAMSUN
Samgaz online talep şikayet sorgulaması için tıklayınız

Müşteri hizmetleri numaraları için tıklayınız

4 Ekim 2017 Çarşamba

ANNE SÜTÜNÜN FAYDALARI

       ANNE SÜTÜNÜN ÖZELLİKLERİ



   Anne sütünün faydası ve özellikleri; Anne sütü bebeklerimiz için doğada hiçbir benzeri olmayan mucizevi bir besindir. Anneler bebeklerimizin iki yıl mutlaka anne sütünü alması gerekmektedir. Bebeklerinizi bu besinden mahrum bırakmayınız. Ben hiçbir anne tanımıyorum bebeğini emzirmek istemeyen. Tabi ki hastalık ve benzeri durumlar dışında. Bu yazımızda bebeğimiz için eşsiz bir besin kaynağı olan anne sütünün faydalarından ve özelliklerinden bahsedeceğiz. Anne sütünün faydaları saymakla bitmiyor. İlk 6 ay hiç bir besine ihtiyaç duymadan bebeğinizi anne sütüyle besleyebilirsiniz. Üstelik anne sütü sadece bebeklerimiz için değil biz anneler içinde çok faydalıdır. Anne sütünün yani bebeğinizi emzirmenin anneye faydalarını öğrenmek için tıklayınız.

  Anne sütü bebeğin ihtiyacına göre Kudret-i İlâhi tarafından ayarlanır. İçeriğindeki koruyucu antrikorlar da bebeğin durumuna göre değişir. 

Anne sütünün faydaları ve özellikleri 

  •  Anne sütü adeta akıllıdır, devamlı değişir. Emmenin ilk başlangıcında yağı azdır, emmenin sonuna doğru yağı giderek artar, böylece bebeğin doyumu sağlanır. Çocuğun yaşına göre de anne sütünün özellikleri değişir. Mesela sabah emilen süt daha yağlı iken akşama doğru sütün yağı azalır; bunun nedeni ise bebeğin anne sütünü daha kolay hazmetmesi ve gece rahat etmesidir. 
  •  Anne sütünün kullanılmasıyla demir eksikliği anemisi riski oluşmaz. 
  • Anne sütüyle beslenen çocuklarda alerjik problemler çok az görülür çünkü ham protein miktarı oldukça azdır. 
  • Anne sütü bebeğin içebileceği sıcaklıktadır. 
  •  Çocuk anne sütünü doyuncaya kadar emer. 
  • Anne ve çocuk arasındaki ruhi sevgi bağı emzirmeyle başlar. 
  • Anne sütü içeriğinde laktoferrin vardır, bu da mikropların üremesini durdurur. 
  • Anne sütünde bulunan lizin, direkt olarak bakterileri öldürebilen koruyucu tesire sahiptir. 
  • Sütte çöken proteinlere kazein denir. Bunlar kalsiyum bakımından oldukça zengindir. Mide de küçük parçalar halinde çöker ve sindirimi kolaydır. 
  •  Anne sütünde proteinler, mineraller, A,C,D vitaminleri vardır ve bebeği damar sertliğinden korur. 
  • Anne sütü ekonomik ve pratiktir. 
   Rahmeti ve nimetleri sonsuz olan Allah'ımızın bize sunmuş olduğu bir mucize olan anne sütünün faydaları o kadar çok ki inanın saymakla bitmez. Düşünsenize bebeğiniz hastayken bile sütün özelliği değişip onun ihtiyacını karşılıyor. Hiç bir mama veya hazır gıda anne sütünün yerini tutamaz. Bebeğiniz ve kendiniz için 2 yıl anne sütünün faydalarından yararlanınız.

ANNE BEBEK BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BESİNLERİN FAYDALARI İÇİN TIKLAYINIZ