20 Ağustos 2017 Pazar

MUŞ BELEDİYESİ İLETİŞİM

MUŞ BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE MUŞ BELEDİYESİ ADRESİ

  Muş Belediyesi iletişim bilgileri; Türkiye'nin bir ili olan Muş Doğu Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. Muş Belediyesinin merkez hariç 5 tane ilçesi bulunmaktadır. Muş ilinin ilçeleri ise Hasköy, Malazgirt, Bulanık, Varto ve Korkut'tur. Muş ilinin nüfusu 2016 verilerine göre 406.501 kişidir.

   Muş Belediyesi telefon numarası, Muş Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Muş Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek ve e-belediye hizmetlerinden yararlanarak online işlemlerinizi gerçekleştirmek için Muş Belediyesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Alo 153 Beyaz Masa hattını arayarak Muş Belediyesine istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

Muş Belediyesi iletişim bilgileri

Muş Belediyesi adresi
  • Minare Mahallesi Belediye Caddesi No:1 Merkez/MUŞ
Muş Belediyesi telefon numarası
  • 0436 212 12 81
Muş Belediyesi faks numarası
  • 0436 212 54 15
Muş Belediyesi e-posta adresi
  • info@mus.bel.tr
Muş Belediyesi Kanalizasyon Müdürlüğü
  • 0436 212 54 21
BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

16 Ağustos 2017 Çarşamba

OPEL MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

OPEL MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

  Opel müşteri hizmetleri numarası; Bir Alman markası olan Opel otomotiv firmasıdır. 21 Ocak 1863 yılında kurulan Opel ilk olarak bisiklet ve dikiş makinesi üretmekteydi. Opel 1899 yılında bir devrim yaratarak otomobil üretimi yapmaya başlamıştır. Bir asırdan fazla geçmişe sahip olan Opel şuan Dünya'nın bir çok ülkesinde önde gelen bir otomotiv şirketi olarak satışlarını sürdürmeye devam etmektedir. 

   Opel müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Opel araçları hakkında kapsamlı bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 444 67 35 numaralı Opel iletişim merkezini haftanın 7 günü 24 saat arayarak tüm istek ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm soru ve düşünceleriniz için aşağıdaki Opel müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca Opel iletişim formu doldurmak ve Opel yetkili satıcılarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz. 

Opel müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Opel iletişim merkezi 
  • 444 67 35
Opel müşteri hizmetleri numarası
  • 0212 375 57 89
General Motors Türkiye Ltd. Şti. Santral numarası
  • 0232 850 4000 ( Pazartesi- Cuma 08:00-17:30 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Hafta sonu hizmet verilmemektedir)
Opel iletişim formu doldurmak tıklayınız

Opel yetkili satıcılarını öğrenmek için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

12 Ağustos 2017 Cumartesi

VOLKSWAGEN MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

VOLKSWAGEN MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

  Volkswagen iletişim bilgileri; Otomabil üreticisi olan Volkswagen bir Alman markasıdır. İlk faaliyetlerine 1937 yılında başlayan Volkswagen 1938 yılında faaliyetlerini tamamlayarak piyasaya giriş yapmıştır. Volkswagen şirketinin adı "Halkın Arabası" anlamını taşımaktadır. Her geçen yıl gelişerek ve büyüyerek üretimlerini sürdürmeye devam etmekte olan Volkswagen bir çok modeli ile günümüzde önemli bir otomobil firması olarak dünya pazarında lider markalar arasında yer almaktadır.

   Volkswagen müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Volkswagen müşteri hizmetlerini haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. 444 89 24 numarasını arayarak Volkswagen müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Türkiye'nin neresinde olursanız olun Volkswagen sizi yarı yolda bırakmadan bütün hizmetleriyle size yardımcı olmaktadır. Volkswagen müşteri hizmetlerini aradığınızda acil yardım hizmeti ve çekici hizmeti gibi daha bir çok hizmetten yararlanabilirsiniz. Size en yakın Volkswagen yetkili servis ve satıcılarını öğrenmek ve Volkswagen iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız.

Volkswagen müşteri hizmetleri numarası
  • 444 89 24 
  • 0212 335 04 44
Size en yakın Volkswagen yetkili servis ve satıcılarını öğrenmek için tıklayınız

Volkswagen iletişim formu doldurmak için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

9 Ağustos 2017 Çarşamba

FİAT MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

FİAT MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Fiat iletişim bilgileri; Otomobil sektöründe faaliyet göstermekte olan Fiat bir İtalyan markasıdır. Fiat ilk olarak 1899 yılında faaliyetlerine başlamıştır. İlk sektöre girdiği yıllarda Fiat 150 işçisiyle 24 otomobil üretmiş ve müşterilerine sunmuştur. Fiat günümüzde bir çok ülkede ki satışları, 7 fabrikası ve 50.000'den fazla çalışanı ile günümüzün en büyük otomobil üreticilerinden birisidir.

  Fiat müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. 444 22 55 numaralı çağrı merkezini arayarak Fiat müşteri hizmetlerine haftanın 7 günü 24 saat ulaşabilirsiniz. Fiat kampanyaları hakkında bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Size en yakın Fiat yetkili satıcı ve servislerini öğrenmek ve Fiat iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız.

Fiat müşteri hizmetleri numarası
  • 444 22 55
  • 0850 252 34 28
Size en yakın Fiat yetkili satıcı ve servislerini öğrenmek için tıklayınız

Fiat iletişim formu doldurmak için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

8 Ağustos 2017 Salı

BİLECİK BELEDİYESİ İLETİŞİM

 BİLECİK BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE BİLECİK BELEDİYESİ ADRESİ

  Bilecik Belediyesi iletişim; Türkiye'nin bir ili olan Bilecik Marmara Bölgesine bağlıdır. Bilecik ilinin Karadeniz Bölgesi, Ege Bölgesi ve İç Anadolu Bölgesinde de toprakları bulunmaktadır. Bilecik Sakarya, Bolu, Eskişehir, Bursa ve Kütahya illeri ile komşudur. Bilecik ilinin merkez hariç olmak üzere 7 tane ilçesi bulunmaktadır. Bilecik ilinin nüfusu 2016 verilerine göre 218.297 kişidir.

    Bilecik Belediyesi telefon numarası, Bilecik Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Bilecik Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek veya e-belediye hizmetlerinden yararlanarak online işlemlerinizi gerçekleştirmek için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 444 88 58 numarasını arayarak Bilecik Belediyesi çağrı merkezine ulaşabilir, tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Bilecik Belediyesi iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.

Bilecik Belediyesi iletişim bilgileri

Bilecik Belediyesi adresi
  • İstiklal Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi No:7 Bilecik Belediye Başkanlığı Merkez/BİLECİK
Bilecik Belediyesi telefon numarası
  • 0228 212 11 68
  • 0228 212 10 88
Bilecik Belediyesi faks numarası
  • 0228 212 18 02
Bilecik Belediyesi kep adresi
  • bilecikbelediyesi@hs01.kep.tr
Bilecik Belediyesi iletişim formu doldurmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

7 Ağustos 2017 Pazartesi

İZSU İLETİŞİM BİLGİLERİ

İZSU MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

  İzsu iletişim; İZSU İzmir Büyükşehir Belediyesi metropol alan içinde su ve kanalizasyon hizmetlerini yürütmek için 1 Nisan 1987 yılında kurulmuştur. İZSU İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlıdır.

   İZSU çağrı merkezi numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. İZSU resmi web sitesini ziyaret ederek fatura ödeme, eski abone borç ödeme, fatura bilgisi gibi daha bir çok işlemlerinizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz. 185 veya 444 40 35 numaraları arayarak İZSU çağrı merkezine ulaşabilir, tüm su ve kanalizasyon ile ilgili arıza ve şikayet bildirimlerinizi bildirebilir ve hızlı bir şekilde çözüm alabilirsiniz. İZSU iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. 

İZSU iletişim bilgileri

İZSU müşteri hizmetleri numarası
  • 185
  • 444 40 35
İZSU Genel Müdürlüğü iletişim bilgileri

İZSU Genel Müdürlüğü adresi
  • Cumhuriyet Bulvarı No:16 Konak/İZMİR
İZSU Genel Müdürlüğü telefon numarası
  • 0232 293 22 93
  • 0232 293 20 00
İZSU iletişim formu doldurmak için tıklayınız

İzmirgaz müşteri hizmetleri numarası için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ




6 Ağustos 2017 Pazar

KÜTAHYA BELEDİYESİ İLETİŞİM

KÜTAHYA BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE KÜTAHYA BELEDİYESİ ADRESİ

  Kütahya Belediyesi iletişim;Türkiye'nin ili olan Kütahya Ege Bölgesinde yer almaktadır. Kütahya Bursa, Bilecik, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa ve Balıkesir illeri ile çevrelenmiştir. Kütahya ilinin merkez hariç 12 ilçesi bulunmaktadır. Kütahya ilinin nüfusu 2016 verilerine göre 573.642 kişidir.

   Kütahya Belediyesi telefon numarası, Kütahya Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Kütahya Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi almak ve e-belediye hizmetlerinden yararlanarak online işlemlerinizi gerçekleştirmek için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kütahya Belediyesine tüm istek, öneri ve şikayetleriniz için ALO 153 beyaz masa numarasını 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Kütahya Belediyesine ait tüm telefon bilgileri için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız.

Kütahya Belediyesi iletişim bilgileri

Kütahya Belediyesi adresi
  • Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Evliya Çelebi İş Merkezi No:22  KÜTAHYA
Kütahya Belediyesi telefon numarası
  • 0274 223 60 12
Kütahya Belediyesi whatsapp ihbar hattı
  • 0531 547 43 43
Kütahya Belediyesi e-posta adresi
  • bmasa@kutahya.bel.tr
Kütahya Belediyesine ait tüm telefon bilgileri için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

4 Ağustos 2017 Cuma

KASTAMONU BELEDİYESİ İLETİŞİM

KASTAMONU BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE KASTAMONU BELEDİYESİ ADRESİ

   Kastamonu Belediyesi iletişim bilgileri; Türkiye'nin bir ili olan Kastamonu Karadeniz Bölgesinde yer almaktadır. Kastamonu Sinop, Çankırı, Çorum, Karabük ve Bartın illeriyle komşudur. Kastamonu ilinin merkez ilçe dahil olmak üzere 20 tane ilçesi bulunmaktadır. Kastamonu'nun nüfusu 2016 verilerine göre 376.945 kişidir.

    Kastamonu Belediyesi telefon numarası, Kastamonu Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Kastamonu Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek ve e-belediye hizmetleri gibi online hizmetlerden yararlanmak isterseniz kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Alo 153 numarasını arayarak Kastamonu Belediyesi Beyaz Masa hattına ulaşabilir tüm istek ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Kastamonu Belediyesine ait diğer önemli telefon bilgileri için  aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.

Kastamonu Belediyesi iletişim bilgileri

Kastamonu Belediyesi adresi
  • Aktekke Mahallesi Yalçın Caddesi Barbaros Sokak Belediye Başkanlığı Binası KASTAMONU
Kastamonu Belediyesi telefon numarası
  • 0366 214 10 48
Kastamonu Belediyesi faks numarası
  • 0366 214 99 83
 Kastamonu Belediyesine ait diğer önemli telefon bilgileri için tıklayınız

BELEDİYE BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

3 Ağustos 2017 Perşembe

TEFAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ

TEFAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI VE TEFAL İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Tefal Müşteri Hizmetleri iletişim; Türkiye'nin küçük ev aletleri sektöründe lider markalarından biri olan Tefal 1994 yılında kurulmuştur ve hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Tefal Türkiye genelinde 150'den fazla mağazasıyla faaliyet göstermektedir.. Tefal tava, tencere, elektirikli pişiriciler, kişisel bakım aletleri, ütü, süpürge, gıda hazırlama gibi birçok ürünü müşterilerine sunmaktadır.

   Tefal müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. 444 40 50 veya 0850 222 40 50 numaralarını arayarak Tefal müşteri hizmetleri çağrı merkezine ulaşabilirsiniz. Tefal müşteri hizmetlerini her gün 08:00-20:00 saatlerinde arayabilirsiniz. Tefal müşteri hizmetlerini arayarak tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Tefal yetkili servislerini ve Tefal mağazalarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz.

Tefal Müşteri Hizmetleri iletişim bilgileri

Tefal çağrı merkezi numarası
  • 444 40 50
  • 0850 222 40 50
Tefal genel merkez adresi
  • Dereboyu Caddesi Bilim Sokak Sun Plaza No:5 Kat:2 P.K: 34398 Sarıyer/İSTANBUL 
Tefal e-posta adresi
  • musterihizmetleri@tefalshop.com.tr
Tefal yetkili servislerini için tıklayınız

Tefal mağazalarını öğrenmek için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

1 Ağustos 2017 Salı

KARABÜK BELEDİYESİ İLETİŞİM


KARABÜK BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE KARABÜK BELEDİYESİ ADRESİ

   Karabük Belediyesi iletişim bilgileri; Türkiye'nin bir ili olan Karabük Karadeniz Bölgesinde Batı Karadeniz Bölümünde bulunmaktadır. Karabük ili Kastamonu, Bartın, Çankırı, Bolu ve Zonguldak illeri ile komşudur. Karabük ilçesi olan Safranbolu'da bulunan Safranbolu evleri ile bir hayli turistin ilgisini çekmektedir. Karabük ilinin nüfusu 2016 verilerine göre 242.347 kişidir. Karabük ilinin Eflani, Eskipazar, Ovacık, Safranbolu, Yenice ve Merkez dahil olmak üzere 6 ilçesi bulunmaktadır.

   Karabük Belediyesi telefon numarası, Karabük Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Karabük Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 444 21 78 numarasını arayarak Karabük Belediyesi çağrı merkezine ulaşabilirsiniz. Karabük Belediyesine ait bütün bölümlerin telefon numaraları ve Karabük Belediyesi iletişim formu doldurmak için aşağıdaki linkleri tıklayınız.


Karabük Belediyesi iletişim bilgileri

Karabük Belediyesi adresi
  • Bayır Mahallesi Kemal Güneş Caddesi No.139 Belediye Başkanlığı Binası Merkez/KARABÜK
Karabük Belediyesi çağrı merkezi
  • 444 21 78
Karabük Belediyesi telefon numarası
  • 0370 413 09 00
  • 0370 412 89 93 
Karabük Belediyesi faks numarası
  • 0370 412 34 35
Karabük Belediyesi e-mail adresi
  • karabuk@karabuk.bel.tr
Karabük Belediyesine ait bütün bölümlerin telefon numaraları için tıklayınız

Karabük Belediyesi iletişim formu doldurmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ