6 Kasım 2017 Pazartesi

ULUSOY TURİZM MÜŞTERİ HİZMETLERİ

ULUSOY TURİZM MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI


Ulusoy Turizm iletişim; Ulusoy Turizm 1937 yılından bu yana kara yolu ile yolcu taşımacılığı yapmaktadır. Ulusoy Türkiye'nin her yerine yaygın ulaşım ağı ile sefer düzenlemektedir. Ulusoy Turizm yüksek standartlı ve donanımlı 320 otobüsü ile yılda 3.5 milyon yolcusunu gideceği yere ulaştırmaktadır.

Ulusoy müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Ulusoy müşteri memnuniyetini ön planda tutarak müşterilerine koşulsuz memnuniyet sunmaktadır. Ulusoy müşteri hizmetleri numarasını arayarak tüm istek ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Ulusoy Turizm bilet rezervasyonu ve değişiklikleri için ve Ulusoy müşteri hizmetleri online istek ve şikayet formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklamanız yeterlidir.


Ulusoy Turizm iletişim bilgileri

Ulusoy Turizm Müşteri Hizmetleri Numarası
  • 0850 811 18 88
Ulusoy Turizm Müşteri Hizmetleri Faks Numarası
  • 0216 324 00 78
Ulusoy Turizm Müşteri Hizmetleri E-mail Adresi
  • Musteri@ulusoy.com.tr
Ulusoy Turizm Genel Müdürlüğü Adresi
  • Ferhatpaşa Mahallesi 99. Sokak No: 42/1 Ataşehir/İSTANBUL
Ulusoy müşteri hizmetlerine haftanın 7 günü 24 saat ulaşabilirsiniz. 

 Ulusoy Turizm bilet rezervasyonu ve değişiklikleri için tıklayınız

Ulusoy müşteri hizmetleri online istek ve şikayet formu doldurmak için tıklayınız

İYİ YOLCULUKLAR DİLERİZ...

30 Ekim 2017 Pazartesi

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI 


   Silivri Devlet Hastanesi Doktorları; İstanbul'un Avrupa yakasında Silivri ilçesinde bulunan Silivri Devlet Hastanesi 1940 yılından bu yana vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Silivri Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığına Bağlı olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Silivri Devlet Hastanesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları, beyin ve sinir cerrahisi, genel cerrahi, göz hastalıkları, iç hastalıklar gibi birçok poliklinik bulunmaktadır. 

   Silivri Devlet Hastanesi doktorları ve Silivri Devlet Hastanesi doktor çalışma takvimi gibi bilgiler aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Silivri Devlet Hastanesinden randevu almak için 182' yi arayabilir veya mhrs vatandaş sisteminden online olarak randevunuzu alabilirsiniz. Silivri Devlet Hastanesinden randevu almadan önce gitmek istediğiniz bölümlerde hangi doktorların olduğunu öğrenebilirsiniz. Silivri Devlet Hastanesi doktorları için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklamanız yeterlidir. Linke tıkladığınızda Silivri Devlet Hastanesi doktorları ve branşları liste halinde gösterilecektir.

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ


   Silivri Devlet Hastanesi doktorlarının listesine baktıktan sonra aşağıdaki linki tıklayarak Silivri Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan doktorların aylık çalışma takvimine bakabilirsiniz. Çalışma takvimine bakarak doktorunuzun hangi tarihlerde izinli olduğunu öğrenebilirsiniz. 

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Silivri Devlet Hastanesi iletişim bilgileri için tıklayınız


SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ...

18 Ekim 2017 Çarşamba

PAMUKKALE TURİZM MÜŞTERİ HİZMETLERİ

PAMUKKALE TURİZM MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI



  Pamukkale Turizm iletişim bilgileri; Pamukkale Turizm ilk olarak 16 Ocak 1962 yılında Bababalım ailesi tarafından kurulmuştur. Pamukkale Turizm adını Denizlinin bir doğa harikası olan Pamukkale'den  almaktadır. Pamukkale Turizm 2016 yılında 500 araçlık filo ile yaklaşık 13 milyon yolcu taşımıştır. Pamukkale Turizm kaliteli ve güler yüzlü hizmetleri ile yolcularını güvenilir bir şekilde gitmek istedikleri yerlere ulaştırmaya devam etmektedir.

   Pamukkale Turizm müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Pamukkale Turizm müşteri hizmetleri numarasını haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Pamukkale Turizm istek-şikayet formu doldurmak için ve Pamukkale Turizm şehir için şube ve acentalarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklamanız yeterlidir. 


PAMUKKALE TURİZM MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Pamukkale Turizm müşteri hizmetleri numarası
  • 0850 333 35 35
Pamukkale Turizm e-posta adresi
  • info@pamukkale.com.tr
Pamukkale Turizm Genel Müdürlüğü Adresi
  • İsmet Kaplan Mahallesi Gazi Bulvarı No: 95 Münir Birsel Plaza K: 2 D: 4 Çankaya/İZMİR
Pamukkale Turizm istek-şikayet formu doldurmak için tıklayınız

Pamukkale Turizm şehir için şube ve acentalarını öğrenmek için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

17 Ekim 2017 Salı

ÜSKÜDAR DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI

ÜSKÜDAR DEVLET HASTANESİNDE GÖREV YAPAN DOKTORLAR


   Üsküdar Devlet Hastanesi Doktorları; İstanbul'un Anadolu Yakasında bulunan hastane Üsküdar ilçesinde yer almaktadır. Üsküdar Devlet Hastanesi 130 yatak kapasitesi ve 730 kadrolu ve sözleşmeli çalışanı ile vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Üsküdar Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

   Üsküdar Devlet Hastanesi Doktorları ve bölümleri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Üsküdar Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlar ve branşlarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. Ayrıca link açıldığında görev yapmakta olan doktorlarımızın izinli olup olmadığını da öğrenmeniz mümkün. Üsküdar Devlet Hastanesinden randevu almak için 182 numaralı hattı arayabilir veya mhrs vatandaş sisteminden online olarak randevunuzu alabilirsiniz. 

ÜSKÜDAR DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI VE BRANŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Üsküdar Devlet Hastanesi istek ve şikayetlerinizi bildirmek için tıklayınız

AŞAĞIDAKİ MAKALELERDE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR....

Üsküdar Devlet Hastanesi iletişim bilgileri için tıklayınız

Üsküdar Devlet Hastanesi laboratuvar sonuçları için tıklayınız

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ...

16 Ekim 2017 Pazartesi

EYÜP DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI

EYÜP DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI



   Eyüp Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlar; Eyüp Devlet Hastanesi İstanbul ilinin Avrupa Yakasında Eyüp ilçesinde bulunmaktadır. Eyüp Devlet Hastanesi hasta ve hasta yakınları için kaliteli, hızlı ve güler yüzlü bir şekilde sağlık hizmeti vermektedir. Eyüp Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. 

   Eyüp Devlet Hastanesi doktorları ve diğer bilgiler aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Eyüp Devlet Hastanesinden randevu almak için 182 numaralı hattı arayabilir veya mhrs sisteminden online olarak randevunuzu alabilirsiniz. Eyüp Devlet Hastanesinde bulunan bütün poliklinikler ve acil servisteki doktorların branşlarını ve isimlerini öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklamanız yeterlidir. Eyüp Devlet Hastanesi doktorları bilgisine ulaşarak hangi doktordan randevu almak istediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca Eyüp Devlet Hastanesi doktor çalışma planlarını da inceleyebilirsiniz. 


Eyüp Devlet Hastanesi Doktorları İçin Tıklayınız


Eyüp Devlet Hastanesi Doktor Çalışma Planları İçin Tıklayınız

Aşağıda vermiş olduğumuz linkler de ilginizi çekebilir

Eyüp Devlet Hastanesi iletişim bilgileri için tıklayınız


EYÜP DEVLET HASTANESİ LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ....

5 Ekim 2017 Perşembe

SAMGAZ MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

SAMGAZ TELEFON NUMARASI İLETİŞİM BİLGİLERİ


   Samgaz müşteri hizmetleri numarası; Samgaz Samsun ilinin doğal gaz dağıtım faaliyetlerini sürdürmektedir. Samgaz Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde Tekkeköy, Kutlukent, Canik, Gazi, İlkadım, Atakum, Yeşilkent, Atakent ve Kurupelit ilçelerine kesintisiz ve güvenli bir şekilde doğal gaz hizmeti sunmaktadır. 

  Samgaz müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. 444 11 87 numarasını arayarak Samgaz müşteri hizmetlerine 7/24 ulaşabilirsiniz. Samgaz müşteri hizmetlerini aradığınızda istek ve şikayetlerinizi bildirebilir hızlı çözümler alabilirsiniz. Samgaz müşteri hizmetleri çağrı merkezine saat 17.00'dan sonra bildirdiğiniz talepleriniz bir sonraki iş günü işleme alınacaktır. Samgaz online talep şikayet sorgulaması için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız.

Samgaz müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Samgaz müşteri hizmetleri numarası
  • 444 11 87
Samgaz müşteri hizmetleri faks numarası
  • 0362 256 33 99
Samgaz e-posta adresi
  • info@samgaz.com.tr
Samgaz Genel Merkez Adresi
  • Esenevler Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No: 14 P.K: 55200 Atakum/SAMSUN
Samgaz online talep şikayet sorgulaması için tıklayınız

Müşteri hizmetleri numaraları için tıklayınız

4 Ekim 2017 Çarşamba

ANNE SÜTÜNÜN FAYDALARI

       ANNE SÜTÜNÜN ÖZELLİKLERİ



   Anne sütünün faydası ve özellikleri; Anne sütü bebeklerimiz için doğada hiçbir benzeri olmayan mucizevi bir besindir. Anneler bebeklerimizin iki yıl mutlaka anne sütünü alması gerekmektedir. Bebeklerinizi bu besinden mahrum bırakmayınız. Ben hiçbir anne tanımıyorum bebeğini emzirmek istemeyen. Tabi ki hastalık ve benzeri durumlar dışında. Bu yazımızda bebeğimiz için eşsiz bir besin kaynağı olan anne sütünün faydalarından ve özelliklerinden bahsedeceğiz. Anne sütünün faydaları saymakla bitmiyor. İlk 6 ay hiç bir besine ihtiyaç duymadan bebeğinizi anne sütüyle besleyebilirsiniz. Üstelik anne sütü sadece bebeklerimiz için değil biz anneler içinde çok faydalıdır. Anne sütünün yani bebeğinizi emzirmenin anneye faydalarını öğrenmek için tıklayınız.

  Anne sütü bebeğin ihtiyacına göre Kudret-i İlâhi tarafından ayarlanır. İçeriğindeki koruyucu antrikorlar da bebeğin durumuna göre değişir. 

Anne sütünün faydaları ve özellikleri 

  •  Anne sütü adeta akıllıdır, devamlı değişir. Emmenin ilk başlangıcında yağı azdır, emmenin sonuna doğru yağı giderek artar, böylece bebeğin doyumu sağlanır. Çocuğun yaşına göre de anne sütünün özellikleri değişir. Mesela sabah emilen süt daha yağlı iken akşama doğru sütün yağı azalır; bunun nedeni ise bebeğin anne sütünü daha kolay hazmetmesi ve gece rahat etmesidir. 
  •  Anne sütünün kullanılmasıyla demir eksikliği anemisi riski oluşmaz. 
  • Anne sütüyle beslenen çocuklarda alerjik problemler çok az görülür çünkü ham protein miktarı oldukça azdır. 
  • Anne sütü bebeğin içebileceği sıcaklıktadır. 
  •  Çocuk anne sütünü doyuncaya kadar emer. 
  • Anne ve çocuk arasındaki ruhi sevgi bağı emzirmeyle başlar. 
  • Anne sütü içeriğinde laktoferrin vardır, bu da mikropların üremesini durdurur. 
  • Anne sütünde bulunan lizin, direkt olarak bakterileri öldürebilen koruyucu tesire sahiptir. 
  • Sütte çöken proteinlere kazein denir. Bunlar kalsiyum bakımından oldukça zengindir. Mide de küçük parçalar halinde çöker ve sindirimi kolaydır. 
  •  Anne sütünde proteinler, mineraller, A,C,D vitaminleri vardır ve bebeği damar sertliğinden korur. 
  • Anne sütü ekonomik ve pratiktir. 
   Rahmeti ve nimetleri sonsuz olan Allah'ımızın bize sunmuş olduğu bir mucize olan anne sütünün faydaları o kadar çok ki inanın saymakla bitmez. Düşünsenize bebeğiniz hastayken bile sütün özelliği değişip onun ihtiyacını karşılıyor. Hiç bir mama veya hazır gıda anne sütünün yerini tutamaz. Bebeğiniz ve kendiniz için 2 yıl anne sütünün faydalarından yararlanınız.

ANNE BEBEK BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BESİNLERİN FAYDALARI İÇİN TIKLAYINIZ

27 Eylül 2017 Çarşamba

SASKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

SASKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ


   SASKİ telefon numarası; Samsun Su Kanalizasyon İdaresi yani kısaltılmış adıyla SASKİ Samsun Büyükşehir Belediyesinin su ve kanalizasyon işlerini yürütmektedir. SASKİ Samsun ilinin bütün ilçeleri dahil olmak üzere il sınırları içerisindeki her bölgeye hizmet vermektedir. 

   SASKİ telefon numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. ALO 185 numarasını arayarak SASKİ müşteri hizmetlerine 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. SASKİ telefon numarasını arayarak su arızası, kanal arızası, su kirliliği, kaçak su kullanımı ve benzeri konularda yardım alabilirsiniz. SASKİ ilk abonelik işlemleriniz için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. 

SASKİ iletişim bilgileri

SASKİ telefon numarası
  • ALO 185
SASKİ Genel Müdürlüğü iletişim bilgileri

SASKİ Genel Müdürlüğü Adresi
  • Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı No:8 Atakum/SAMSUN
SASKİ Genel Müdürlüğü Telefon Numarası
  • 0362 311 20 00
SASKİ Genel Müdürlüğü Faks Numarası
  • 0362 432 44 45
 SASKİ ilk abonelik işlemleriniz için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

20 Eylül 2017 Çarşamba

YEDAŞ MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

YEDAŞ TELEFON NUMARASI


  YEDAŞ iletişim; Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş yani kısaltılmış adıyla YEDAŞ 29 Aralık 2010 tarihinden itibaren faaliyet göstermektedir. YEDAŞ Orta Karadeniz Bölgesinde 5 ilde hizmet vermektedir. Genel Müdürlüğü Samsun ilinde olan YEDAŞ Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop illerinin de elektrik enerjisi ihtiyacını karşılamaktadır. YEDAŞ enerji dağıtımını üstlendiği illerin en küçük yerleşim yerleri de dahil olmak üzere yaklaşık 1.8 milyon abonesine kaliteli ve güvenli bir şekilde hizmet vermektedir. 

  YEDAŞ telefon numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. YEDAŞ elektrik arıza için 186 numarasını 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. YEDAŞ elektrik arızanızı online olarak bildirmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. YEDAŞ istek ve şikayet bildirimi için tıklayınız


YEDAŞ iletişim bilgileri

YEDAŞ telefon numarası
  • 186
YEDAŞ Genel Müdürlüğü iletişim bilgileri

YEDAŞ Genel Müdürlüğü Adresi
  • Mimarsinan Mahallesi 110. Sokak No:1 Atakum/SAMSUN
YEDAŞ Genel Müdürlüğü Telefon Numarası
  • 0362 311 44 00
YEDAŞ elektrik arızanızı online olarak bildirmek için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ



16 Eylül 2017 Cumartesi

ASKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

ASKİ TELEFON NUMARASI İLETİŞİM BİLGİLERİ

  Aski iletişim; Kısaltılmış adıyla ASKİ yani Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi demektir. ASKİ ilk olarak 1987 yılında kurulmuştur. Ankara'nın su ve kanalizasyon işlerini yürütmekte olan bir kurumdur. ASKİ bir yaşam kaynağı olan su ve su hizmetlerini; Ankara halkı için kaliteli ve güvenli bir şekilde sunarak faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. 

   Aski müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Aski acil durumlar için ALO 185 hattını 7/24 arayabilirsiniz. Aski abonelik işlemleri ve Aski fatura işlemlerinizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Aski online işlemleriniz için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklamanız yeterlidir. Aşağıda vermiş olduğumuz Aski telefon numarasını arayarak sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz. 

Aski iletişim bilgileri

Aski adres
  • Doğanbey Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No: 70 P.K: 06030 Ulus/ANKARA
Aski telefon numarası
  • 0312 616 13 92
  • 0312 616 13 93
  • ALO 185
Aski faks numarası
  • 0312 324 53 01
Aski e-mail adresi
  • bilgiedinme@aski.gov.tr
ASKİ ABONE İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI TELEFON NUMARASI
  • 0312 616 18 81

ASKİ BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ ADRES VE TELEFON NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ


Aski online işlemleriniz için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

15 Eylül 2017 Cuma

BAŞKENT DOĞALGAZ MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

BAŞKENT DOĞALGAZ MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Başkent Doğalgaz telefon numarası; Ankara'nın doğalgaz ihtiyacını karşılayan Başkentgaz Türkiye'nin ikinci büyük doğalgaz dağıtım şirketidir. 2007 yılında kurulan Başkent Doğalgaz Ankara'da 2 milyondan fazla aboneye hizmet vermektedir. Başkent Doğalgaz her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte abone sayısını arttırarak, hizmetlerine kaliteli ve güvenli bir şekilde titizlikle devam etmektedir. 

    Başkentgaz müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Başkentgaz acil müdahale için 187 hattını 7/24 arayabilirsiniz. 444 64 29 numarasını arayarak Başkentgaz müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Başkentgaz müşteri hizmetlerini aradığınızda işlem yapabilmek için T.C kimlik numarası, ad-soyad-iletişim bilgileri, tesisat numarası, abone numarası veya sayaç numarası gibi bilgilerden en az birini kullanarak iletişiminizi sürdürebilirsiniz. Başkentgaz müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir. Başkentgaz öneri ve şikayetleriniz için tıklayınız.

Başkent Doğalgaz iletişim bilgileri

Başkentgaz müşteri hizmetleri numarası
  • 444 64 29
  • 187
Başkentgaz adresi
  • Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Toros Sokak No:20 Sıhhıye/ANKARA
Başkentgaz faks numarası
  • 0312 230 81 09
Başkentgaz mail adresi
  • bilgiedinme@baskentdogalgaz.com.tr
MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

14 Eylül 2017 Perşembe

BURSAGAZ İLETİŞİM

BURSAGAZ MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ


   Bursagaz iletişim; Bursa şehir içi doğal gaz ihtiyacını karşılamakta olan Bursagaz ilk olarak BODAŞ tarafından 1992 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Bursagaz 2004 yılında özelleştirilmiştir. Bursagaz Türkiye'de doğal gaz dağıtım şirketleri arasında 3. büyük şirket olarak yer almaktadır. 900 binden fazla abonesiyle Bursagaz hizmetlerini kaliteli bir şekilde sürdürmeye devam etmektedir. 

   Bursagaz telefon numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Bursagaz ile ilgili olarak acil işlemleriniz için ALO 187 hattını 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Bursagaz resmi web sitesini ziyaret ederek abonelik işlemleri veya fatura bilgileri gibi birçok konuda bilgi alabilirsiniz ve online işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bursagaz online işlemler için tıklayınız. Bursagaz ödeme noktalarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayınız. 


Bursagaz iletişim bilgileri

Bursagaz telefon numarası
  • 444 11 33
  • ALO 187
Bursagaz Genel Merkez Adresi
  • Bağlarbaşı Mahallesi 1. Bakım Sokak No:2 (Esentepe Kavşağı) Osmangazi/BURSA
Bursagaz faks numarası
  • 0224 243 60 10
Bursagaz e-posta adresi
  • iletişim@bursagaz.com
Bursagaz şikayet ve önerileriniz için tıklayınız

Bursagaz ödeme noktalarını öğrenmek için tıklayınız

Müşteri hizmetleri numaraları için tıklayınız



8 Eylül 2017 Cuma

BUSKİ TELEFON NUMARASI

BUSKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ


  BUSKİ telefon numarasıBUSKİ Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak Bursa'nın su ve kanalizasyon idaresini yönetmektedir. BUSKİ 1989 yılında kurulmuştur. Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmetlerini sürdürmekte olan BUSKİ tüzel kişiliğe sahiptir. 

  BUSKİ müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. BUSKİ resmi web sitesini ziyaret ederek abonelik işlemleri, ödeme işlemleri gibi birçok işleminizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz.  BUSKİ aboneleri arızalarını anında ALO 185 hattını arayarak iletebilirler. BUSKİ müşteri hizmetlerini arayarak hizmet alanına giren her konuda istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. ALO 185 hattı şikayetlerinizi titizlikle inceleyerek en kısa sürede çözüme ulaştırıyor. BUSKİ abonelik rehberi için tıklayınız.


BUSKİ müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Buski müşteri hizmetleri telefonları

  • ALO 185
  • 444 5 185

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM BİLGİLERİ


BUSKİ Genel Müdürlüğü adresi
  • Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı No:6/3 D Blok P.K:16190 Osmangazi/BURSA
BUSKİ Genel Müdürlüğü telefon numarası
  • 0224 270 24 00
BUSKİ Genel Müdürlüğü faks numarası
  • 0224 233 95 73
BUSKİ Genel Müdürlüğü e-posta adresi
  • buskihizmet@buski.gov.tr
MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

7 Eylül 2017 Perşembe

KEMAL TANCA MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

KEMAL TANCA MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM NUMARALARI


  Kemal Tanca iletişim; Ayakkabı sektöründe hizmet vermekte olan Kemal Tanca ilk olarak 1950 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Kemal Tanca şık ve yenilikçi modelleriyle sadece erkek ayakkabısı değil kadın ve çocuk ayakkabıları da üretmektedir. Ayakkabı üretiminin yanında çanta, cüzdan gibi ürünler de bulunmaktadır. Türkiye'de 130 tane mağazası bulunan Kemal Tanca ürünlerinin %90 gibi büyük bir bölümünü Türkiye'de üretmektedir.

  Kemal Tanca müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Kemal Tanca hakkında kapsamlı bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir, aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz. Kemal Tanca iletişim formu doldurmak için tıklayınız. Kemal Tanca ürün iade ve değişim talebinde bulunmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. Kemal Tanca müşteri hizmetleri numarasını arayarak tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. 


Kemal Tanca müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Kemal Tanca müşteri hizmetleri numarası
  • 444 18 62
Kemal Tanca Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri

Kemal Tanca Adres
  • Mehmet Nesih Özmen Mahallesi Fatih Caddesi Keresteciler Sitesi Tanca Plaza No:33 Merter/Güngören/İSTANBUL 
Kemal Tanca Telefon
  • 0212 677 11 80 
Kemal Tanca Faks
  • 0212 677 11 85
Kemal Tanca ürün iade ve değişim talebinde bulunmak için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

6 Eylül 2017 Çarşamba

ULUDAĞ ELEKTRİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

ULUDAĞ ELEKTRİK TELEFON NUMARASI İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Uludağ Elektrik müşteri hizmetleri telefonu; Uludağ Elektrik 01.09.2010 tarihinde özelleştirilerek Limak Holding bünyesi altına girmiş ve hizmetlerine başlamıştır. Uludağ Elektrik Bursa başta olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinin elektrik enerjisi ihtiyacını karşılamaktadır. Uludağ Elektriğin yaklaşık 2.9 milyon abonesi bulunmaktadır. Uludağ Elektik her geçen gün artan abone sayısıyla altyapısını genişleterek hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. 

   Uludağ Elektrik müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. ALO 186 numarasını arayarak Uludağ Elektrik ile ilgili tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş  iletişim formu doldurmak için tıklayınız. Uludağ Elektrik işletmeleri ve Uludağ Elektrik müdürlükleri için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz. 

Uludağ Elektrik Müşteri Hizmetleri numarası

  • ALO 186
Uludağ Elektrik Genel Müdürlüğü iletişim bilgileri

ADRES
  • Çırpan Mahallesi Stadyum Caddesi No:40 Osmangazi/BURSA
TELEFON 
  • 0224 600 00 00
FAKS
  • 0224 271 65 00
E-POSTA
  • halklailiskiler@uedas.com.tr
 Uludağ Elektrik İşletmeleri için TIKLAYINIZ

Uludağ Elektrik Müdürlükleri için TIKLAYINIZ

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

20 Ağustos 2017 Pazar

MUŞ BELEDİYESİ İLETİŞİM

MUŞ BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE MUŞ BELEDİYESİ ADRESİ

  Muş Belediyesi iletişim bilgileri; Türkiye'nin bir ili olan Muş Doğu Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. Muş Belediyesinin merkez hariç 5 tane ilçesi bulunmaktadır. Muş ilinin ilçeleri ise Hasköy, Malazgirt, Bulanık, Varto ve Korkut'tur. Muş ilinin nüfusu 2016 verilerine göre 406.501 kişidir.

   Muş Belediyesi telefon numarası, Muş Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Muş Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek ve e-belediye hizmetlerinden yararlanarak online işlemlerinizi gerçekleştirmek için Muş Belediyesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Alo 153 Beyaz Masa hattını arayarak Muş Belediyesine istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

Muş Belediyesi iletişim bilgileri

Muş Belediyesi adresi
  • Minare Mahallesi Belediye Caddesi No:1 Merkez/MUŞ
Muş Belediyesi telefon numarası
  • 0436 212 12 81
Muş Belediyesi faks numarası
  • 0436 212 54 15
Muş Belediyesi e-posta adresi
  • info@mus.bel.tr
Muş Belediyesi Kanalizasyon Müdürlüğü
  • 0436 212 54 21
BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

16 Ağustos 2017 Çarşamba

OPEL MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

OPEL MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

  Opel müşteri hizmetleri numarası; Bir Alman markası olan Opel otomotiv firmasıdır. 21 Ocak 1863 yılında kurulan Opel ilk olarak bisiklet ve dikiş makinesi üretmekteydi. Opel 1899 yılında bir devrim yaratarak otomobil üretimi yapmaya başlamıştır. Bir asırdan fazla geçmişe sahip olan Opel şuan Dünya'nın bir çok ülkesinde önde gelen bir otomotiv şirketi olarak satışlarını sürdürmeye devam etmektedir. 

   Opel müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Opel araçları hakkında kapsamlı bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 444 67 35 numaralı Opel iletişim merkezini haftanın 7 günü 24 saat arayarak tüm istek ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm soru ve düşünceleriniz için aşağıdaki Opel müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca Opel iletişim formu doldurmak ve Opel yetkili satıcılarını öğrenmek için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayabilirsiniz. 

Opel müşteri hizmetleri iletişim bilgileri

Opel iletişim merkezi 
  • 444 67 35
Opel müşteri hizmetleri numarası
  • 0212 375 57 89
General Motors Türkiye Ltd. Şti. Santral numarası
  • 0232 850 4000 ( Pazartesi- Cuma 08:00-17:30 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Hafta sonu hizmet verilmemektedir)
Opel iletişim formu doldurmak tıklayınız

Opel yetkili satıcılarını öğrenmek için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

12 Ağustos 2017 Cumartesi

VOLKSWAGEN MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

VOLKSWAGEN MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

  Volkswagen iletişim bilgileri; Otomabil üreticisi olan Volkswagen bir Alman markasıdır. İlk faaliyetlerine 1937 yılında başlayan Volkswagen 1938 yılında faaliyetlerini tamamlayarak piyasaya giriş yapmıştır. Volkswagen şirketinin adı "Halkın Arabası" anlamını taşımaktadır. Her geçen yıl gelişerek ve büyüyerek üretimlerini sürdürmeye devam etmekte olan Volkswagen bir çok modeli ile günümüzde önemli bir otomobil firması olarak dünya pazarında lider markalar arasında yer almaktadır.

   Volkswagen müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Volkswagen müşteri hizmetlerini haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. 444 89 24 numarasını arayarak Volkswagen müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Türkiye'nin neresinde olursanız olun Volkswagen sizi yarı yolda bırakmadan bütün hizmetleriyle size yardımcı olmaktadır. Volkswagen müşteri hizmetlerini aradığınızda acil yardım hizmeti ve çekici hizmeti gibi daha bir çok hizmetten yararlanabilirsiniz. Size en yakın Volkswagen yetkili servis ve satıcılarını öğrenmek ve Volkswagen iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız.

Volkswagen müşteri hizmetleri numarası
  • 444 89 24 
  • 0212 335 04 44
Size en yakın Volkswagen yetkili servis ve satıcılarını öğrenmek için tıklayınız

Volkswagen iletişim formu doldurmak için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

9 Ağustos 2017 Çarşamba

FİAT MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

FİAT MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

   Fiat iletişim bilgileri; Otomobil sektöründe faaliyet göstermekte olan Fiat bir İtalyan markasıdır. Fiat ilk olarak 1899 yılında faaliyetlerine başlamıştır. İlk sektöre girdiği yıllarda Fiat 150 işçisiyle 24 otomobil üretmiş ve müşterilerine sunmuştur. Fiat günümüzde bir çok ülkede ki satışları, 7 fabrikası ve 50.000'den fazla çalışanı ile günümüzün en büyük otomobil üreticilerinden birisidir.

  Fiat müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. 444 22 55 numaralı çağrı merkezini arayarak Fiat müşteri hizmetlerine haftanın 7 günü 24 saat ulaşabilirsiniz. Fiat kampanyaları hakkında bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Size en yakın Fiat yetkili satıcı ve servislerini öğrenmek ve Fiat iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linkleri tıklayınız.

Fiat müşteri hizmetleri numarası
  • 444 22 55
  • 0850 252 34 28
Size en yakın Fiat yetkili satıcı ve servislerini öğrenmek için tıklayınız

Fiat iletişim formu doldurmak için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ

8 Ağustos 2017 Salı

BİLECİK BELEDİYESİ İLETİŞİM

 BİLECİK BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI VE BİLECİK BELEDİYESİ ADRESİ

  Bilecik Belediyesi iletişim; Türkiye'nin bir ili olan Bilecik Marmara Bölgesine bağlıdır. Bilecik ilinin Karadeniz Bölgesi, Ege Bölgesi ve İç Anadolu Bölgesinde de toprakları bulunmaktadır. Bilecik Sakarya, Bolu, Eskişehir, Bursa ve Kütahya illeri ile komşudur. Bilecik ilinin merkez hariç olmak üzere 7 tane ilçesi bulunmaktadır. Bilecik ilinin nüfusu 2016 verilerine göre 218.297 kişidir.

    Bilecik Belediyesi telefon numarası, Bilecik Belediyesi adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Bilecik Belediyesi hakkında kapsamlı bilgi edinmek veya e-belediye hizmetlerinden yararlanarak online işlemlerinizi gerçekleştirmek için kurumun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 444 88 58 numarasını arayarak Bilecik Belediyesi çağrı merkezine ulaşabilir, tüm istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz. Bilecik Belediyesi iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz.

Bilecik Belediyesi iletişim bilgileri

Bilecik Belediyesi adresi
  • İstiklal Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi No:7 Bilecik Belediye Başkanlığı Merkez/BİLECİK
Bilecik Belediyesi telefon numarası
  • 0228 212 11 68
  • 0228 212 10 88
Bilecik Belediyesi faks numarası
  • 0228 212 18 02
Bilecik Belediyesi kep adresi
  • bilecikbelediyesi@hs01.kep.tr
Bilecik Belediyesi iletişim formu doldurmak için tıklayınız

BELEDİYE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

7 Ağustos 2017 Pazartesi

İZSU İLETİŞİM BİLGİLERİ

İZSU MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

  İzsu iletişim; İZSU İzmir Büyükşehir Belediyesi metropol alan içinde su ve kanalizasyon hizmetlerini yürütmek için 1 Nisan 1987 yılında kurulmuştur. İZSU İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlıdır.

   İZSU çağrı merkezi numarası ve diğer iletişim bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. İZSU resmi web sitesini ziyaret ederek fatura ödeme, eski abone borç ödeme, fatura bilgisi gibi daha bir çok işlemlerinizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz. 185 veya 444 40 35 numaraları arayarak İZSU çağrı merkezine ulaşabilir, tüm su ve kanalizasyon ile ilgili arıza ve şikayet bildirimlerinizi bildirebilir ve hızlı bir şekilde çözüm alabilirsiniz. İZSU iletişim formu doldurmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayabilirsiniz. 

İZSU iletişim bilgileri

İZSU müşteri hizmetleri numarası
  • 185
  • 444 40 35
İZSU Genel Müdürlüğü iletişim bilgileri

İZSU Genel Müdürlüğü adresi
  • Cumhuriyet Bulvarı No:16 Konak/İZMİR
İZSU Genel Müdürlüğü telefon numarası
  • 0232 293 22 93
  • 0232 293 20 00
İZSU iletişim formu doldurmak için tıklayınız

İzmirgaz müşteri hizmetleri numarası için tıklayınız

MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARALARI İÇİN TIKLAYINIZ